Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Caz misterios la Arad! O tânără moartă a fost adusă la Urgenţe de doi bărbaţi care apoi au fugit

Scene şocante la Arad! O tânără de 29 de ani, care murise, a fost adusă la Urgenţe de doi bărbaţi care au fugit când au aflat că fata a murit.

de Redactia Observator

la 22.01.2018 , 14:19

O tânără a fost adusă moartă la Urgenţa spitalului din Arad de doi bărbaţi care au fugit

Scene şocante la Arad! O tânără de 29 de ani, care murise, a fost adusă la Urgenţe de doi bărbaţi care au fugit când au aflat că fata a murit.

Poliţiştii şi procurorii arădeni au început o anchetă, după ce o tânără de 29 de ani a fost dusă de doi bărbaţi la spital în stop cardio-respirator şi a murit, iar unul dintre însoţitori le-a spus medicilor că pacienta consumase droguri.

Bărbaţii au plecat din spital când au aflat de deces, ei fiind căutaţi pentru a fi audiaţi.

Articolul continuă după reclamă

Tânăra a fost adusă cu o maşină înmatriculată în Bihor de către doi bărbaţi, iar unul le-a spus medicilor că tânăra a consumat droguri, fără să poată preciza ce substanţe.

Pe acelaşi subiect

Personalul medical a anunţat Poliţia, care a deschis un dosar de cercetare penală in rem pentru ucidere din culpă.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Antonela Ianotă, a declarat pentru News.ro că dosarul a fost repartizat unui procuror, urmând să aibă loc audieri.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că autoturismul în care a fost adusă victima are numere de Bihor, iar cei doi bărbaţi au părăsit spitalul imediat ce au aflat de decesul tinerei, ei fiind căutaţi.

Medicii legişti urmează să efectueze autopsia, iar în urma analizelor toxicologice se va stabili dacă victima consumase substanţe periculoase.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Caz misterios la Arad! O tânără moartă a fost adusă la Urgenţe de doi bărbaţi care apoi au fugit