Antena Meniu Search
x

O tânără de 32 de ani şi-a omorât iubitul de 71 de ani, în Iaşi. L-a lovit fără milă până când bărbatul s-a prăpădit

O crimă înfiorătoare s-a produs la Iași, înainte de sărbători. O tânără de 32 de ani și-a omorât iubitul de 71 de ani cu ciocanul de șnițele. După două zile, femeia a sunat la 112 şi a mărturisit grozăvia.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.12.2019 , 09:39

Criminalişti merg să efectueze cercetarea la faţa locului
O tânără de 32 de ani şi-a ucis iubitul de 71 de ani, în Iaşi. L-a lovit fără milă până când bărbatul s-a prăpădit - Observator.tv / Imagine ilustrativă

O crimă înfiorătoare s-a produs la Iași, înainte de sărbători. O tânără de 32 de ani și-a omorât iubitul de 71 de ani cu ciocanul de șnițele. După două zile, femeia a sunat la 112 şi a mărturisit grozăvia.

Între cei doi a izbucnit o ceartă, iar din senin femeia a pus mâna pe un ciocan de șnițele și a lovit fără oprire. După zeci de lovituri, bărbatul în vârstă de 71 de ani s-a stins.

Tânăra de 32 de ani nu a anunțat atunci autoritățile. După aproape două zile de la crimă, aceasta a sunat la 112 și a spus că și-a lovit concubinul până acesta a decedat.

Articolul continuă după reclamă

La fața locului au ajuns imediat un echipaj medical și polițiștii însoțiți de procuror.

Bătrân omorât de iubita cu 40 de ani mai tânără cu zeci de lovituri de ciocan

Medicii nu au putut decât constata decesul bărbatului, însă au observat că acesta era decedat de cel puțin 48 de ore.

„Pe fondul uni conflict spontan, femeia i-a aplicat mai multe lovituri cu un obiect contondent în zona capului. În urma examinării au fost observate urme de violență și la nivelului toracelui, și al membrelor superioare”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Potrivit BZI, nenorocirea s-a produs pe 20 decembrie.

Polițiștii ieșeni au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de omor. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la IML Iași pentru necropsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Evenimente » O tânără de 32 de ani şi-a omorât iubitul de 71 de ani, în Iaşi. L-a lovit fără milă până când bărbatul s-a prăpădit