Antena Meniu Search
x

Tânără răpită din Sângeorz Băi, cu mașina. Răpitorii au eșuat după câțiva kilometri

O tânără de 29 de ani a fost răpită dintr-o locuință din Sângeorz Băi de mai mulți indivizi, care au luat-o într-o mașină. Răpitorii au fost prinși însă de poliție după doar câțiva kilometri.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 27.06.2020, 19:50

Mașină de poliție într-o misiune în oraș
O tânără a fost răpită dintr-o locuință din Sângeorz-Bai de 4 indivizi, cu o mașină - Observator/Foto de Arhivă
  • Victima, dar și cei 4 răpitori sunt din Orăștie.
  • Agresorii au fost reținuți pentru 24 de ore.

Conform anchetatorilor, tânăra a fost răpită sâmbătă dimineața, în jurul orei 2.00. Doi indivizi au intrat în locuință și au luat-o cu forța. Au urcat-o într-o mașină în care se mai aflau alți doi tineri și au plecat spre orașul Năsăud. Acolo însă, un echipaj al poliției, alertat deja de răpire, le-a interceptat mașina și i-a prins pe cei 4 răpitori.

”Polițiștii  din cadrul Poliției Orașului Sângeorz Băi au intervenit azi, 27 iunie a.c., in jurul orelor 02.00, ca urmare a unui apel 112, în care era sesizat faptul că doi bărbați ar fi răpit  o femeie  dintr-o locuință după care ar fi urcat-o într-un autoturism deplasându-se înspre Năsăud.  La  scurt timp, polițiștii din cadrul Politiei Orașului Năsăud au oprit în trafic un  autoturism in care se afla o femeie în vârsta de 29 ani din Orăștie și 4 bărbați în vârstă de 27 ani, 26 de ani, 24 ani și respectiv 29 ani, toți din Orăștie, care au fost conduși la sediul poliției”, se afirmă într-un comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cei patru tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie duși în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă. Ei sunt vizați de un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu.

- Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de corespondentul Observator la Cluj, Alex Prunean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânără răpită din Sângeorz Băi, cu mașina. Răpitorii au eșuat după câțiva kilometri