Antena Meniu Search
x

O tânără româncă şi un marocan, prinşi când au încercat să intre ilegal în ţară. Voiau să se căsătorească în România

O tânără româncă şi un marocan au fost prinşi când au încercat să intre ilegal în ţară, din Serbia. Cei doi tineri voiau să se căsătorească în România.

de Redactia Observator

la 24.02.2019, 12:29

Tânără româncă şi marocan, prinşi când încercau să intre ilegal în ţară ca să se căsătorească
Tânăra româncă şi marocanul, prinşi când încercau să intre ilegal în ţară, s-au cunoscut în Franţa şi voiau să se căsătorească în România - Politia de Frontiera Romana

O tânără româncă şi un marocan au fost prinşi când au încercat să intre ilegal în ţară, din Serbia. Cei doi tineri voiau să se căsătorească în România.

Poliţiştii de frontieră au depistat un marocan şi o tânără româncă, care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, pe jos, pe la frontiera verde, informează Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Totul s-a întâmplat vineri seara, în jurul orei 23.30, lucrătorii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa - I.T.P.F. Timişoara, pe timpul executării misiunii de supraveghere, au depistat la aproximativ 200 de metri de linia de frontieră, în apropierea localităţii Stamora Germană, judeţul Timiş, doi tineri, un bărbat şi o femeie, care se deplasau pe jos.

După verificări, s-a stabilit că bărbatul este un cetăţean din Maroc, în vârstă de 26 de ani, iar femeia este cetăţean român, în vârstă de 25 de ani. Cei doi au declarat că s-au cunoscut în Franţa în urma cu un an şi jumătate şi doreau să se căsătorească în România. Au hotărât împreună să treacă ilegal frontiera din Serbia în România pe jos, pe câmp, întrucât cetăţeanul marocan nu îndeplinea condiţiile de a intra legal în ţară.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O tânără româncă şi un marocan, prinşi când au încercat să intre ilegal în ţară. Voiau să se căsătorească în România