Antena Meniu Search
x

Video Tânără sechestrată și violată de iubit, într-o casă din Maramureș. Cei doi se întorseseră din Germania în urmă cu două săptămâni

Caz şocant în oraşul Tăuții-Măgherăuș din judeţul Maramureş, unde o femeie a fost violată şi sechestrată de iubitul cu 6 ani mai mare. Tânăra de 36 de ani și partenerul ei se întorseseră în urmă cu două săptămâni din Germania.

de Redactia Observator

la 20.11.2022, 09:26

Vezi și

Tatăl femeii a fost cel care i-a alertat pe poliţişti, speriat că nu a mai primit niciun semn de la fiica sa. Tot el a fost cel care le-a spus anchetatorilor unde să caute. Când au ajuns la locuinţa agresorului, poliţiştii au găsit-o pe femeie lipsită de vlagă şi plină de vânătăi pe întreg corpul. 

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru acuzaţiile de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi violenţă în familie. 

Ce spun polițiștii maramureșeni

Potrivit IPJ Maramureș, alerta la 112 a fost dată vineri, 18 noiembrie, la ora 12.29, de tatăl femeii, omul sesizând că poliția că fiica sa este privată de libertate într-o locuință din Tăuții-Măgherăuș. 

"În urma activităților investigative și de cercetare penală efectuate, polițiștii au identificat locuința în cauză, în care au găsit femeia și pe persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 42 de ani din Baia Mare. Femeia prezenta urme de violență pe corp. Totodată, din verificările efectuate a rezultat faptul, că bărbatul ar fi obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu acesta împotriva voinței sale. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, fața de bărbat, polițiștii Serviciului de Investigati Criminale au luat măsura reținerii pentru 24 ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol și violență în familie, iar azi (ieri n.r.), 19 noiembrie, instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile", au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânără sechestrată și violată de iubit, într-o casă din Maramureș. Cei doi se întorseseră din Germania în urmă cu două săptămâni