Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânără snopită în bătaie de jucătorul de poker Marian Mitran, în casa lui Pițurcă Jr. I-a spart arcada, după ce a dat-o cu capul de balustradă

Un scandal mare zguduie lumea mondenă. Un faimos jucător de poker, Marian Mitran, este acuzat că ar fi lovit cu bestialitate o femeie. Totul s-ar fi întâmplat în locuinţa lui Alex Pițurcă Junior. Fiul celebrului antrenor de fotbal a ajuns să dea şi el explicaţii în faţa anchetatorilor, în timp ce prietenul său a fost reţinut pentru 24 de ore.

de Ana Maria Gheorghe

la 02.10.2024 , 18:49

Măcelul a început în seara de 8 septembrie, când celebrul jucător de poker era musafir în casa lui Alex Pițurcă. La un moment dat cei doi au fost întrerupți de sosirea unei femei în vârstă de 27 de ani care ar fi avut ceva de împărțit cu Marian Mitran.

După ce și-au aruncat cuvinte grele au început și agresiunile fizice. Inculpatul ar fi bătut-o pe tânără cu pumnii și picioarele, moment în care acesta a pus mâna pe telefon și a sunat la 112. Însă, până la sosirea polițiștilor, victima dispăruse deja de la adresă, asta deși avea arcada spartă după ce ar fi fost lovită cu capul de o balstradă.

În cauză a fost deschis un dosar penal pe numele protagonistului, pe baga certificatului medico-legal și a plângerii depuse. Mitran a fost reținut pentru 24 de ore, iar Parchetul va decide dacă va fi arestat preventiv.

Vezi și
Ana Maria Gheorghe Like

Norocoasă, energică, muncitoare, empatică, neobosită. Cam așa pot să mă decriu în câteva cuvinte. Iubesc oamenii. Și ei mă iubesc pe mine! Simt asta la fiecare reportaj, la fiecare interviu, la fiecare întâlnire cu telespectatorii.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Tânără snopită în bătaie de jucătorul de poker Marian Mitran, în casa lui Pițurcă Jr. I-a spart arcada, după ce a dat-o cu capul de balustradă