Antena Meniu Search
x

O tânără din Suceava a născut pe câmp, iar copilul a murit de hipotermie şi din cauza unor lovituri

O tânără în vârstă de 20 de ani, dintr-un sat din Suceava, a născut pe câmp, iar copilul a murit după ce a stat ore în şir fără asistenţă medicală.

O tânără din Suceava a născut pe câmp, iar copilul a murit de hipotermie
O tânără din Suceava a născut pe câmp, iar copilul a murit de hipotermie

O tânără în vârstă de 20 de ani, dintr-un sat din Suceava, a născut pe câmp, iar copilul a murit după ce a stat ore în şir fără asistenţă medicală.

Totul s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute în satul Sf. Ilie din comuna Şcheia, judeţul Suceava.

Tânăra de 20 ani, însărcinată în luna a noua, a născut accidental pe câmp, singură, după ce a plecat să ducă vaca la păscut, fără să îşi ia un telefon la ea.

Femeia a plecat de acasă în jurul orei 15.00, iar pe drum a intrat în travaliu. Concubinul ei a găsit-o abia în jurul orei 20.00, pe câmp.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj medical.

Tânăra a fost găsită într-o stare de semi-conştienţă, având o hemoragie puternică.

Lângă femeie se afla un nou-născut care avea mai multe traumatisme la nivelul capului. Ambii au fost transportaţi de urgenţă la spital.

A doua zi dimineaţă, medicii au anunţat că micuţul nu a putut fi salvat având în vedere că suferise de hipotermie şi în plus prezenta şi mai multe lovituri la nivelul capului.

Cauza decesului nou-născutului pare a fi legată de un traumatism la cap, produs imediat după naștere. Acesta se putea produce accidental, din cauză că nu a avut cine asista la naștere. Lipsa asistenței post-naștere a contribuit și ea în mare măsură la tragedie.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările, pentru a lămuri exact ce s-a întâmplat şi a elimina orice suspiciuni privind condiţiile în care s-a petrecut tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O tânără din Suceava a născut pe câmp, iar copilul a murit de hipotermie şi din cauza unor lovituri