Antena Meniu Search
x

O tânără din Focşani a născut o fetiţă pe iarbă, lângă trotuar, după ce un taximetrist a refuzat s-o ducă la spital. Martorii povestesc scene teribile

O tânără de 33 de ani a născut azi-noapte lângă o stație de taxiuri, în cartierul Sud al municipiului Focșani, după ce un taximetrist ar fi refuzat s-o ducă la spital.

O tânără de 33 de ani a născut azi-noapte lângă o stație de taxiuri, în cartierul Sud al municipiului Focșani, după ce un taximetrist ar fi refuzat s-o ducă la spital.

Simțind că-i vine sorocul, femeia, care era însoțită de o fată și un tânăr, s-a întins pe iarbă, chiar lângă trotuar, și a născut o fetiță. 

Un bărbat care se afla în trecere cu mașina a observat-o pe tânără întinsă pe jos și a oprit să întrebe ce s-a întâmplat și dacă are nevoie de ajutor.

Atunci a observat că femeia ținea așezat pe pântec un nou născut și că avea cordonul ombilical netăiat. Bărbatul a sunat la 112, a învelit-o pe tânăra mămică cu o pătură din mașină, încercând să o liniștească și să protejeze copilul până la sosirea ambulanței, scrie presa locală

Omul era în stare de șoc și spunea în continuu "fetița mea, fetița mea". Și tinerii care o însoțeau erau în stare de șoc, nici nu puteau vorbi.

Medicul de pe ambulanță a fost cel care a tăiat cordonul ombilical al copilului.

Atât mama, cât și fiica au fost internate la spitalul din Focşani, fiind în afara oricărui pericol.

„Mama şi copilul sunt bine, sunt internaţi dar starea lor este bună. Am înţeles că femeia de 33 de ani nu se aştepta să nască atât de rapid, a fost ceva neaşteptat, ea are experienţă, este la a treia naştere. Copilul este perfect sănătos, este o fetiţă de aproape trei kilograme. Ea a născut în timp ce aştepta salvarea, medicul de pe ambulanţă i-a tăiat cordonul ombilical”, a declarat, pentru mediafax.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Focşani, Alina Cosma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » O tânără din Focşani a născut o fetiţă pe iarbă, lângă trotuar, după ce un taximetrist a refuzat s-o ducă la spital. Martorii povestesc scene teribile