Antena Meniu Search
x

Video Tânără ucisă cu bestialitate de iubitul recidivist, în Mehedinți. Individul abia fusese eliberat din închisoare, după ce și-a omorât și fosta parteneră

Caz şocant, noaptea trecută, în Drobeta-Turnu Severin! O femeie de 26 de ani a fost ucisă cu sânge rece de către concubinul ei, în scara blocului în care locuiau. Bărbatul nu se află la prima faptă de acest fel. A fost condamnat în trecut la 20 de ani de închisoare după ce şi-a ucis prima parteneră de viaţă şi a fost eliberat în vara acestui an. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 18.10.2022, 08:23

Vezi și

Bărbatul şi-a găsit partenera în faţa blocului, pe bancă. După un schimb scurt, dar acid de replici, individul parcă şi-a pierdut minţile.

A scos un cuţit din geacă şi a înjunghiat-o pe femeie. Speriată şi rănită, victima a reuşit să fugă până în scara blocului, unde spera că o va auzi cineva şi va primi ajutor. Concubinul a urmărit-o şi acolo şi a înjunghiat-o de alte 8 ori, până ce a văzut că femeia nu mai mişcă.

Zenaida Jugravu, purtător de cuvânt SAJ Mehedinți: La faţa locului am găsit o victimă cu trei plăgi înjunghiate, hemitorace anterior drept şi hemitorace posterior drept, inconştientă. S-au început manevrele de resuscitare, s-au efectuat 45 de minute, dar, din păcate, s-a constatat decesul de către medicul SAJ aflat la faţa locului.

Criminalul ispășise 20 de ani de închisoare tot pentru crimă, după ce și-a ucis fosta iubită

Pe acelaşi subiect

Martorii spun că amândoi ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, individul nu se află la prima faptă de acest gen. El fusese eliberat chiar în vara acestui an, după ce ispăşise 20 de ani de închisoare tot pentru crimă. Precedenta victimă, fosta iubită.

Martor: Venea la noi în casă cu japca, la 12 noaptea, la 1 noaptea, la 2 noaptea. 

A fost şi la dumneavoastră în casă?

Da! Chiar a fost în casă cu ea, a băut cu ea acolo şi după au venit afară, pe bancă. Aici a tăiat-o. 

Bărbatul a fost prins de poliţişti la scurt timp după incident. El a fost reţinut şi este cercetat pentru omor calificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânără ucisă cu bestialitate de iubitul recidivist, în Mehedinți. Individul abia fusese eliberat din închisoare, după ce și-a omorât și fosta parteneră