Antena Meniu Search
x

Tânăra găsită moartă în Dărăști a fost ucisă de fratele său vitreg

O crimă teribilă s-a petrecut chiar în centrul Bucureștiului. Un tânăr de 25 de ani şi-a ucis sora vitregă, mai mare cu 13 ani. Apoi i-a înfăşurat cadavrul într-un cearceaf şi l-a aruncat în camioneta cu moloz a unor muncitori care renovau un apartament din zonă.

de Redactia Observator

la 29.07.2019, 02:46

Vezi și

O crimă teribilă s-a petrecut chiar în centrul Bucureștiului. Un tânăr de 25 de ani şi-a ucis sora vitregă, mai mare cu 13 ani. Apoi i-a înfăşurat cadavrul într-un cearceaf şi l-a aruncat în camioneta cu moloz a unor muncitori care renovau un apartament din zonă. Poliţia i-a dat însă de urmă și a fost arestat preventiv.

Un apel la 112 a anunţat o descoperire teribilă. Doi muncitori care renovau un apartament din Capitală au găsit un cadavru în camioneta lor. L-au observat de-abia când au încercat să scape de sacii cu moloz, pe un câmp de la ieşire din Comuna Dărăşti, situat la 20 de kilometri de Capitală. Trupul neînsufleţit era înfăşurat într-un cearceaf şi legat cu bandă adezivă scotch.

În maşina suspectă se aflau doi bărbaţi, iar cel care a sunat la 112 să anunţe că au descoperit un cadavru susţine că materialele pe care le descărcau proveneau dintr-un apartament din centrul Bucureștiului.

Poliţiştii au intrat în alertă. În scurt timp, l-au descoperit şi pe suspect. Era fratele victimei. Cei doi s-ar fi luat la ceartă, iar tânărul şi-a ieşit din minţi şi şi-a sugrumat sora mai mare, în vârstă de 38 de ani.

A profitat apoi de neatenţia muncitorilor şi a aruncat cadavrul în camioneta acestora, care era deja încărcată cu moloz. Doi martori cheie, audiaţi de poliţişti, l-au întâlnit imediat teribila crimă.

Tânărul a fost ridicat chiar din apartamentul său din centrul Capitalei şi dus la audieri. Potrivit unor surse din anchetă, şi-a recunoscut fapta şi nu a arătat nicio urmă de remuşcare. Le-ar fi spus criminaliştilor că a vrut să scoată demonii din sora lui, ba mai mult, ar mai omorî din nou. Vecinii povestesc că amândoi aveau tulburări de comportament.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă să stea 20 de ani în spatele gratiilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăra găsită moartă în Dărăști a fost ucisă de fratele său vitreg