Antena Meniu Search
x

Video Tânărul bătut de un agent de pază în mall-ul VIVO din Cluj, amendat pentru scandalul provocat şi neprezentarea certificatului verde

Incident şocant în mall-ul VIVO din Cluj-Napoca. Doi bărbaţi s-au luat la bătaie cu agenţii de pază, după ce au refuzat să prezinte certificatele verzi în zona de servire a restaurantelor. În plus, nu purtau nici mască şi au devenit violenţi atunci când li s-a cerut să respecte legea.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 22.10.2021, 17:42

Vezi și

Imaginile au ajuns, în cele din urmă, şi la poliţişti. Singurul care a fost sancţionat a fost tânărul care a provocat scandalul şi care a refuzat să prezinte acel certificat verde, pentru că doar agentul de pază a depus plângere la poliţie.

Astfel, pe lângă bătaie, bărbatul s-a ales şi cu două amenzi: una în valoare de 1.000 de lei pentru provocare de scandal şi alta în valoare de 5.000 de lei pentru neprezentarea certificatului covid acolo unde legea prevede acest lucru. 

Agenţii de pază au spus că nu este un caz singular şi că în ultima vreme oamenii sunt tot mai irascibili şi tot mai tensionaţi atunci când vine vorba de a prezenta aaceste certificate şi de a respecta regulile covid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Tânărul bătut de un agent de pază în mall-ul VIVO din Cluj, amendat pentru scandalul provocat şi neprezentarea certificatului verde