Antena Meniu Search
x

Tânărul care şi-a înjunghiat fosta profesoară a scris un mesaj pe Facebook înainte de atac (Video)

Mihai Alexandru Nițescu, un fost elev al Colegiului Tehnic Spiru Haret din Ploieşti, a intrat, marți, în incinta liceului, şi a înjunghiat o profesoară. Cu doar câteva ore înainte să comită atacul, tânărul de 22 de ani a scris pe Facebook un mesaj în care anunţa că a venit timpul răfuielii.

de Redactia Observator

la 30.01.2019, 08:45

Mihai Alexandru Nițescu, un fost elev al Colegiului Tehnic Spiru Haret din Ploieşti, a intrat, marți, în incinta liceului, şi a înjunghiat o profesoară. Cu doar câteva ore înainte să comită atacul, tânărul de 22 de ani a scris pe Facebook un mesaj în care anunţa că a venit timpul răfuielii.

Fostul elev şi-a înjunghiat fosta profesoară de matematică chiar în faţa cancelariei. 

Tânărul a intrat în liceu, a urcat apoi la primul etaj şi şi-a chemat fosta profesoară de matematică din cancelarie, la o discuţie pe hol. Câteva secunde mai târziu, a atacat-o.

Pe acelaşi subiect

Agresorul de 22 de ani a vrut să se răzbune pe fosta lui profesoară pentru că l-ar fi lăsat corigent, pe vremea când îi fusese elev. 

Imediat după atac, tânărul a fugit. A fost însă prins de o echipă de jandarmi care era in zonă.

Gheorghe Iancu, jandarmul care l-a prins în doar câteva minute pe tânăr, a descoperit în rucsacul acestuia un adevărat arsenal: un topor, o teslă, foarfece şi o sticlă băutură. 

În rucsacul atacatorului erau un topor, o teslă, foarfece şi o sticlă băutură

Profesoara de 43 de ani, soţia unui judecător din oraş, a ajuns în stare gravă la spital, în şoc hemoragic. Femeia a fost operată şi se află în afara oricărui pericol.

Profesoara înjunghiată a ajuns în stare gravă la spital, în şoc hemoragic

Atacatorul a fost reţinut, iar procurorii urmează să ceară arestarea preventivă pentru 30 de zile. El va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul atacului asupra fostei profesoare.

Şi-a anunţat atacul pe Facebook

Cu doar câteva ore înainte să-şi înjunghie fosta profesoară, tânărul Mihai Alexandru Niţescu a anunţat-o pe Facebook că a sosit timpul răfuielii.

Mihai Alexandru Nițescu, un fost elev al Colegiului Tehnic Spiru Haret din Ploieşti, şi-a înjunghiat fosta profesoară cu un cuţit de bucătărie

Fostul elev spunea că nimeni şi nimic nu-l va putea opri.

"M-ai dat afară din liceu. A venit timpul să mi-o plăteşti şi nimeni şi nimic nu mă putea opri. Nu am frică, milă, scrupule. O să îţi sune în cap tot ce ţi-am promis. Nici clamparu nu a făcut ce o să îţi fac eu ţie. L-ai vrut pe dracu, îl ai!", a scris Niţescu, potrivit Antena3.

Motivul atacului de la Colegiul Spiru Haret

În 2016, Mihai Alexandru Nițescu şi-a ameninţat cu un cuţit un coleg. Atunci, a primit un termen de supraveghere de doi ani.

Acum, a vrut să se răzbune pe fosta profesoară de matematică pentru că l-ar fi lăsat corigent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânărul care şi-a înjunghiat fosta profesoară a scris un mesaj pe Facebook înainte de atac (Video)