Antena Meniu Search
x

Cine este tânărul care a înjunghiat o profesoară de matematică în Colegiul Spiru Haret din Ploieşti (Video)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a atacat şi înjunghiat o profesoară de matematică în abdomen, în incinta Colegiului Spiru Haret din Ploieşti.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.01.2019, 17:56

Tanarul care a înjughiat o profesoara la liceul Spiru Haret din Ploiesti

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a atacat şi înjunghiat o profesoară de matematică în abdomen, în incinta Colegiului Spiru Haret din Ploieşti.

Femeia în vârstă de 43 de ani a fost transportată de urgenţă la spital, iar atacatorul ar fi un fost elev al Colegiului.

Profesoară înjunghiată în şcoală, în faţa cancelariei

Profesoara înjunghiată la colegiul Spiru Haret din Ploieşti a fost atacată cu cuţitul în faţa cancelariei şi lovită în abdomen de un fost elev.

Pe acelaşi subiect

Femeia ar fi fost înjunghiată de 3 ori cu un cuţit de bucătărie şi potrivit primelor informaţii, atacatorul ar fi în stare de ebrietate. 

Medicii au intervenit de urgenţă

Potrivit UPU Ploieşti, medicii au răspuns la un apel de urgenţă, în care se anunţa înjunghierea unei femei de 43 ani.

"S-a constatat o plagă înjunghiată abdominală, victima stabilă hemodinamic, transportata la UPU judeţean Ploieşti de echipajul mobil de terapie intensivă", precizează medicii.

Cine este tânărul care a înjunghiat-o pe profesoară

După ce a înjunghiat-o pe profesoară, tânărul a fugit imediat, fiind prins de un jandarm chiar pe aleea din faţa colegiului.

Potrivit unor surse, autorul se numeşte Nițescu Mihai Alexandru, în vârsta de 22 ani, fost elev al scolii, care ar fi fost exmatriculat anterior, însă momenten nu se cunosc motivele pentru care a fost dat afară din instituţia de învăţământ.

Dacă aveţi informaţii despre această persoană, ne puteţi lăsa un mesaje pe pagina de Facebook Observator

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Cine este tânărul care a înjunghiat o profesoară de matematică în Colegiul Spiru Haret din Ploieşti (Video)