Antena Meniu Search
x

Tânărul care s-a aruncat de la etajul 10 după vizita poliţiei avea ciuperci halucinogene în casă. "Era super panicat"

Un tânăr de 29 de ani din Capitală s-a aruncat în gol de la etajul 10 al blocului în stătea în chirie, chiar după o vizită a poliţiştilor în apartamentul său. Agenţii au fost chemaţi de vecini pentru că bărbatul făcea scandal. După sinucidere, în imobil, anchetatorii au descoperit aproape jumătate de kilogram de canabis şi ciuperci halucinogene. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 19.12.2023, 19:28

Primul apel la 112 a venit în jurul orei 9 dimineaţa. Locuitorii din cartierul rezidenţial din nordul Bucureştiului anunţau că, la etajul 10, un tânăr de 29 de ani este vizibil tulburat.

Vecin: "Era super panicat! A bătut în uşă până i-a dat sângele la mâini! Tremura şi avea ochii sângerii!" 

Administratorul blocului: "Insista să vină poliţia.  Mi-am dat seama că ceva e în neregulă! "Ai nevoie de salvare? Să te ajutăm?" "Nu, nu, nu, să vină poliţia că eu ştiu cine vrea să intre peste mine!" Astea erau vorbele lui."

Martorii spun că, timp de 40 de minute, doi poliţişti au stat de vorbă cu tânărul în casă. Dincolo de semnele vizibile consumului de droguri, surse Observator spun că în apartament bărbatul avea şi o jumătate de kilogram de stupefiante - canabis şi ciuperci halucinogene.

Pe acelaşi subiect

Cristina Filip, reporter Observator: "La scurt timp după ce a plecat primul echipaj de poliţie, individul a ieşit pe balcon şi s-a aruncat în gol de la etajul 10. Medicii care au venit să-i acorde primul ajutor nu au mai putut decât să constate decesul."

Vecin: "Cei care au intrat după ce s-a întâmplat au spus că se simţea mirosul de prafuri şi de ciuperci, de când au intrat în apartament. Eu asta mă întreb, poliţia când a venit prima dată, ei nu şi-au dat seama, adică ei nu au văzut?"

Într-un comunicat, Poliţia Capitalei a transmis că primii agenţi care au ajuns la tânăr au raportat că avea un comportament normal. Ancheta a fost preluată de Serviciul Omoruri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânărul care s-a aruncat de la etajul 10 după vizita poliţiei avea ciuperci halucinogene în casă. "Era super panicat"