Antena Meniu Search
x

Video "A legat-o de mâini şi a împuşcat-o". Filmul atacului din Bulgaria, unde un român a vrut să-şi omoare iubita cu care are doi copii

Un român a şocat Bulgaria după ce şi-a împuşcat partenera într-un salon de cosmetică din oraşul Ruse. Cu ultimele puteri, femeia a reuşit să-şi sune mama şi să ceară ajutor. După atac, individul, condamnat în trecut pentru proxenetism, s-a sinucis în maşina familiei. Cei doi au împreună doi copii, de 10 şi 11 ani. Cazul aminteşte de un altul care a îngrozit ţara în urmă cu 11 ani: crima de la Perla, din bucuresti. Atenţie, imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 15.12.2023, 19:26

Vezi și

Atacul cumplit a avut loc într-un cartier liniştit din oraşul Ruse, aflat la graniţa cu România. Agresorul, un român de 46 de ani, s-a transformat într-un monstru din cauza geloziei. 

Cristi Popovici, reporter Observator: Poliţiştii bulgari spun ca bărbatul a venit seara la salonul unde lucra concubina lui, când înăuntru nu mai era nicio clientă. A început să o lovească și apoi a împuşcat-o în spate cu un pistol Makarov, pe care îl deținea ilegal. După ce individul a fugit, fata a avut puterea să ia telefonul și să-și sune mama, care, la rândul ei, a chemat ambulanţa.

Femeia a fost legată de mâini şi apoi împuşcată de român

Localnică: Din câte ştiu, era soţul ei. A legat-o de mâini şi a împuşcat-o. 

Pe acelaşi subiect

Localnică: Încătușată și legată de un scaun, împușcată în abdomen. S-a descurcat cumva și s-a închis în magazin. 

Rudele femeii au ajuns într-un suflet la salon. 

Plamen Parvanov, comisar bulgar: Prin una dintre ferestre au văzut-o pe aceasta prăbuşită la podea, imobilizată. Au spart una dintre ferestre.

Cu corpul plin de răni, femeia se zbate între viaţă şi moarte

Femeia în vârstă de 39 de ani era în stare extrem de gravă când au ajuns medicii. Avea corpul plin de răni. 

Apropiat al victimei: Știm că a fost în sala de operație mai mult de două ore. Nu ştim momentan dacă este în stare critică, dacă e mai bine, dacă se ameliorează. Ne rugăm să fie bine.

CAMERA ASCUNSĂ. Discuţie medic - reporter: - O să trăiască. 

- O singură împuşcătură?

- Da, una singură, în abdomen. Soţul ei, care este român, a bătut-o şi la sfârşit a împuşcat-o.

- A pierdut mult sânge?

- Da!

Anchetatorii au refăcut tabloul şocant al atacului. Bărbatul s-a sinucis apoi, în maşină

Femeia este acum intrnată la terapie intensivă. Medicii fac apel la localnici să vină să doneze sânge. Între timp, la faţa locului, anchetatorii au refăcut tabloul şocant. Au plecat pe urmele agresorului.

Cristi Popovici, reporter Observator: După gestul teribil, bărbatul s-a urcat în maşina familiei. S-a oprit la un moment dat pe drum, a tras pe dreapta, unde s-ar fi sufocat după ce s-a intoxicat, în mod deliberat, cu gaze de eșapament. Ofiţerii i-au găsit alături şi arma cu care şi-a împuşcat iubita. N-avea permis pentru ea. 

Cuplul avea împreună doi copii, băiat şi fată, de 10 şi 11 ani

Cei doi parteneri au împreună doi copii, băiat şi fată, de 10 şi 11 ani. Din zecile de poze postate pe reţelele sociale, nimic nu trăda deznodământul tragic.

Plamen Parvanov, comisar bulgar: Nu au fost făcute sesizări de către victima violenței în familie sau a oricărei alte infracțiuni comise de bărbatul cu care conviețuiește. Nu are condamnări pe teritoriul Republicii Bulgaria. 

Românul avea un trecut întunecat: condamnat pentru trafic de persoane în Italia

Despre român s-a aflat că avea un trecut întunecat. A fost condamnat în 2008 la şase ani de închisoare pentru trafic de persoane în Italia. A forţat mai multe tinere să se prostitueze, după ce le-a furat paşapoartele. Când a primit sentinţa, a fost expulzat din Bulgaria şi trimis în ţară. A dat România în judecată la CEDO, pe motiv că n-ar fi avut parte de o anchetă corectă pentru că a fost investigat de un polițist ce ar fi avut o relaţie cu una dintre victime. Cererea a fost respinsă de Curtea de la Strasbourg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » "A legat-o de mâini şi a împuşcat-o". Filmul atacului din Bulgaria, unde un român a vrut să-şi omoare iubita cu care are doi copii