Antena Meniu Search
x

Foto Tânărul care şi-a făcut maşina scrum după ce a condus beat şi s-a înfipt într-un excavator a fost arestat. Fugea de polițiștii din Brașov

Șoferul care s-a înfipt cu mașina într-un excavator, după ce nu a oprit la semnalul polițiștilor, a fost arestat. Mașina lui a ars în totalitate pe o șosea din Brașov. Totul a început când un şofer de 29 de ani a refuzat să oprească la un control al poliţiei rutiere. După o urmărire de câteva minute bărbatul, care era băut, a intrat în plin în utilajul parcat, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 17.02.2024, 14:44

Tânărul care şi-a făcut maşina scrum după ce a condus beat şi s-a înfipt într-un excavator a fost arestat. Fugea de polițiștii din Brașov
Tânărul care şi-a făcut maşina scrum după ce a condus beat şi s-a înfipt într-un excavator a fost arestat. Fugea de polițiștii din Brașov

Evenimentele au avut loc în ziua de 16 februarie, în jurul orei 02.20 dimineaţa, pe Calea Bucureşti din municipiul Braşov, unde poliţiştii au dat semnal de oprire unui autoturism.

„Conducătorul auto nu a respectat dispoziţiile poliţiştilor şi a continuat deplasarea în încercarea de a se sustrage controlului, iar în zona intersecţiei cu strada Carpaţilor a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un utilaj, care se afla parcat pe trotuar. În urma impactului, autoturismul a luat foc, iar flăcările s-au extins şi asupra utilajului, rezultând pagube materiale”, a transmis Poliţia judeţeană Braşov.

Arestat după ce s-a înfipt cu mașina într-un excavator

După impact, şoferul, în vârstă de 29 de ani, a încercat să fugă, însă a fost prins imediat şi imobilizat de către poliţişti. 

Analizele privind alcoolemia în sânge au arătat un rezultat de 1,92 g/l alcool pur în sânge, iar în urma interogării bazelor de date, poliţiştii au constatat că şoferul nu este posesor de permis de conducere.

În primă fază, bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere si Arestare Preventivă al Poliţiei BRAŞOV, iar sâmbătă, 17 februarie, Judecătoria Braşov, a emis mandat de arestare pe numele lui pentru o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Tânărul care şi-a făcut maşina scrum după ce a condus beat şi s-a înfipt într-un excavator a fost arestat. Fugea de polițiștii din Brașov