Antena Meniu Search
x

Tânărul care și-a ucis iubita, în Cluj, a fost prins la Suceava. Detalii teribile despre crimă

Tânărul care și-a ucis iubita, în Cluj, a fost prins la Suceava. Detalii teribile despre crimă ies la iveală, după ce anchetatorii au reușit să reconstituie filmul nenorocirii.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.08.2020, 14:45

Crima
Criminalul a fost prins - Facebook
  • Criminalul are 28 de ani, mama lui e româncă, tatăl arab.
  • Un vecin a găsit-o pe fată căzută pe aleea din fața blocului.

O tânără asistentă a fost ucisă de iubitul gelos, la Cluj, duminică spre luni noaptea. Bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori pe aleea din fața blocului în care locuia, apoi a dispărut. Polițiștii l-au căutat aproape 12 ore și au dat de el la Suceava.

Și victima și ucigașul era originari din Suceava, iar tânărul de 28 de ani a urmărit-o duminică noaptea când aceasta a revenit la Cluj, unde lucra, din vizita făcută părinților ei în week-end. A mers la blocul unde aceasta locuia, a fost surprins de camerele de supraveghere și de un vecin, care i-a deschis ușa blocului.

Tânăra a venit de la autogara unde o lăsase autocarul de Suceava cu un taxi, care a lăsat-o în stradă. Avea de parcurs câțiva metri pe aleea din fața scării. Acolo a atacat-o iubitul ei. A înjunghiat-o și a fugit.

Apelul la 112 a fost făcut de un vecin, care a auzit două strigăte. A găsit-o pe tânără căzută, avea 10-12 împunsături de cuțit. După ce criminalul a fugit, ea a ma făcut câțiva pași și a căzut. A fost găsită de salvatori fără suflare. 

Criminalul a fost prins luni, în jurul orei 14:00, la locuința părinților lui din Udești, Suceava. Reușise să se ducă acasă, după crimă. A fost reținut de polițiștii suceveni și predat colegilor de la Cluj, care-l vor aduce în oraș pentru anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânărul care și-a ucis iubita, în Cluj, a fost prins la Suceava. Detalii teribile despre crimă