Antena Meniu Search
x

Video Tânărul care şi-a ucis iubita într-un accident, arestat după 4 ani, pentru o altă faptă. Bărbatul a rămas fără un picior în urma impactului

Un tânăr care şi-a condus iubita spre moarte într-un accident de maşină teribil, a fost arestat după 4 ani de la tragedie. Nu pentru ucidere din culpă, cum ne-am fi aşteptat, ci pentru trafic de droguri. Bărbatul, acuzat atunci că s-a urcat drogat la volan, a fost prins în timp ce vindea cannabis, iar în urma percheziţiilor, în maşina lui s-au descoperit peste 40 de kilograme de droguri. În tot acest timp, individul cercetat în stare de libertate a negat că ar fi consumat vreodată stupefiante. 

de Redactia Observator

la 10.04.2023, 18:03

Vezi și

Gabriela era studentă la management la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Se întorcea cu iubitul de la o petrecere, la ora 3 dimineaţa, însă a sfârşit într-un stâlp. Impactul a fost atât de violent încât bolidul s-a rupt în două

26 de kilograme de cannabis, găsite în portbagajul maşinii lui

La momentul tragediei, tânărul era şofer începător şi urcase pentru prima dată la volanul maşinii puternice a prietenei sale. Bărbatul, rămas fără un picior în urma impactului, a ieşit pozitiv la drugtest, însă rezultatele analizelor de sânge n-au confirmat prezenţa unei substanţe interizise.  

La aproape 4 ani de la accident, timp în care Tudor Cîrje a fost cercetat în libertate, poliţiştii au descoperit că acesta era un mare traficant de droguri. I-au găsit în portbagajul maşinii o captură uriaşă: 26 de kilograme de cannabis şi alte 18 kilograme de substanţe psihoactive. 

Pe acelaşi subiect

Părinţii Gabrielei sunt de atunci neconsolaţi şi vor dreptate

Ion Vasile Rîpan, tatăl fetei moarte: Nega cu vehemenţă că nu a consumat niciodată (n.r. droguri), că habar nu are ce sunt alea. Dânsul în noaptea respectivă (n.r. a accidentului) şi în general e un consumator de droguri, iar acum, prin ceea ce s-a întâmplat, s-a adeverit. 

Un nou termen în dosarul accidentului va avea loc în luna mai, iar o eventuală pedeapsă cu suspendare nu îl mai scapă de închisoare după descoperirea impresionantă de droguri.

Cîrje ar fi avut şi doi complici, arestaţi la rândul lor. Unul dintre ei este considerat chiar mâna dreaptă a unui fost şef al Serviciului Antidrog Cluj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Tânărul care şi-a ucis iubita într-un accident, arestat după 4 ani, pentru o altă faptă. Bărbatul a rămas fără un picior în urma impactului