Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânărul găsit decapitat în Constanța era militar. George avea 28 de ani şi era tatăl unui copil. "Ai lăsat în urma ta multă durere şi suflete rănite"

Tânărul care, ieri, a ales să-şi pună capăt zilelor aşezându-se cu capul pe şina de cale ferată, pe un câmp de pe strada Theodor Speranţia din Constanţa, a fost identificat. 

de Redactia Observator

la 06.06.2018 , 13:16

Tânărul care, ieri, a ales să-şi pună capăt zilelor aşezându-se cu capul pe şina de cale ferată, pe un câmp de pe strada Theodor Speranţia din Constanţa, a fost identificat. 

George P. lucra în Armată, avea 28 de ani şi era din din Ciocârlia. Avea un copil în vârstă de 6 ani, era divorțat și lucra ca militar la Unitatea de Logistică din Murfatlar.

Modul în care tânărul a ales ales să-și încheie socotelile cu viața este îngrozitor. George s-a șezat pe burtă, cu capul pe șine și a așteptat ca trenul să-i curme viața. Medicii chemaţi la fața locului l-au găsit pe constănţean decapitat.

Articolul continuă după reclamă

Familia lui George este în stare de şoc. Nimeni nu ştie deocamdată ce l-a determinat pe tânăr să recurgă la un asemenea gest. 

Iar pe reţelele de socializare au început să curgă mesajele de condoleanţe.

”Rămas bun prieten drag. Sper că de acolo de sus să îmi fii în continuare alături și să îmi arăți mereu calea cea bună! Nu pot să cred că acea persoană care îmi spunea mereu că viața este frumoasă și trebuie trăită a ales să facă un pas greșit! Nu pot să cred că singura persoană la care mereu când apelăm și nu mă refuza, astăzi nu mai este! Dumnezeu să te ierte suflet bun!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Încă nu îmi vine sa cred ceea ce s-a întâmplat. Încă sper sa fie o știre falsă și să nu fie adevărat! Îmi pare așa de rău să aud aceasta veste, erai una și printre singurele persoane la care mereu când apelam îmi erai alături și mă ajuta. Tu care îmi spuneai ca să nu mă gândesc negativ, tot tu ai ales această cale, de ce..., nu îmi pot explica asta", a scris Oana. 

"Viata e frumoasa si tine de noi cum ne-o facem...tot ce se intampla se intampla cu un scop si trebuie sa o luam ca atare. Fiecare are drumul lui si fiecare sfârșește cum ii este scris. Dumnezeu ne da viata tot el are dreptul sa decidă cand ne ia la el", a comentat la postare Dobre Maria Mădălina.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care tânărul a decis să îşi pună capăt zilelor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Tânărul găsit decapitat în Constanța era militar. George avea 28 de ani şi era tatăl unui copil. "Ai lăsat în urma ta multă durere şi suflete rănite"