Antena Meniu Search
x

Tânărul împuşcat în cap de un poliţist la Vaslui a lăsat în urma lui o orfană de câţiva anişori. Unde se ducea când a fost ucis

Tânărul împuşcat în cap de un poliţist la Vaslui a lăsat în urma lui o orfană de câţiva anişori. Adrian Munteanu a fost surpins fără permis la volan.

Tânărul împuşcat în cap de un poliţist la Vaslui a lăsat în urma lui o orfană de câţiva anişori. Unde se ducea când a fost ucis

Tânărul împuşcat în cap de un poliţist la Vaslui a lăsat în urma lui o orfană de câţiva anişori. Adrian Munteanu a fost surpins fără permis la volan, a luat-o la fugă abandonând maşina şi somat cu focuri de armă să se oprească. Accidental, pistolul agentului care l-a somat s-a descărcat şi glonţul care l-a lovit în cap l-a ucis pe tânăr.

În vârstă de 27 de ani, acesta era tatăl unei fetiţe de câţiva anişori, dar nu era în relaţii foarte bune cu iubita sa, mama copilei. Presa vasluiană scrie că Adrian se certase cu o zi înainte să moară cu mama fetiţei lui. S-a urcat joi la volan pentru a merge la tânără şi a se împăca cu ea.

Nu a mai ajuns, pentru că s-a speriat atunci când a văzut echipajul de poliţie. E posibil, susţin unele surse, să îl fi recunoscut pe agentul Mihai Vizitiu, despre care ştia că îl denunţase pe unchiul lui, Iulian Munteanu, fost şef al Biroului Poliţiei Rutiere Vaslui. În plus, era cunoscut în Vaslui pentru că a comis mai multe infracţiuni de circulaţie. A încercat să scape de agenţii care l-au somat să oprească, dar a căzut victimă unui accident fatal.

Adrian Munteanu era cercetat în trei dosare penale pentru diverse infracţiuni contra circulaţiei pe drumurile publice. La data 24 august 2016, refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. La data de 24.12.2016, refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducere fără permis. Aceste 2 dosare au fost reunite, bărbatul fiind trimis în judecata, la data de 11 martie 2017. La data de 12.10.2017 a provocat un accident rutier, fără victime. S-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Acest dosar se află în lucru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânărul împuşcat în cap de un poliţist la Vaslui a lăsat în urma lui o orfană de câţiva anişori. Unde se ducea când a fost ucis