Antena Meniu Search
x

Video Tânărul violonist mort în Maramureș s-a stins chiar pe strada unde locuiesc socrii. Scosese ATV-ul la o probă, pentru că urma să-l vândă

Un cunoscut violonist din Maramureş a murit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. Omul n-a mai reuşit să controleze vehiculul, a căzut într-un şanţ adânc şi s-a lovit cu capul de un stâlp metalic. Cu trei zile înainte, împlinise 32 de ani. Tot de ziua lui îşi pusese şi ATV-ul la vânzare.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 18.02.2024, 13:46

Vezi și

Încă nu sunt foarte clare circumstanțele în care s-a produs nefericitul accident, dar polițiștii care au făcut ieri măsurători la fața locului spun că cercetează deja acest lucru.

A scos ATV-ul la o probă, pentru că urma să-l vândă

Accidentul s-a produs ieri, în jurul ore 14:00 pe o stradă din localitatea Dumbrăvița, aceeași stradă pe care locuiesc și socrii tânărului de 32 de ani, pe care îi vizitase. La un moment dat, a luat ATV-ul și a ieșit pe stradă mergând către centrul localității, însă nu a mai putut controla autovehicului și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. Neșansa bărbatului a fost că nu purta casca de protecție, iar la impact a fost proiectat în gard, unde s-a lovit puternic la cap.

Vecinii au sunat la 112 iar aici la fața locului au venit echipajele de urgență însă nu au mai putut face nimic pentru că bărbatul era deja decedat. În urmă cu trei zile postase un anunț prin care își scotea ATV-ul la vânzare iar astăzi urma să vină un potențial cumpărător pentru a-l vedea. Acesta a fost și motivul pentru care a scos ATV-ul ieri din garaj, pentru a vedea dacă mai funcțioanează în parametri normali.

Gabi Sângău era un cunoscut violonist aici în Maramures. E plâns acum de întreaga comunitate, dar și de colegii de breaslă care au venit și au aprins lumânări la locul accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Tânărul violonist mort în Maramureș s-a stins chiar pe strada unde locuiesc socrii. Scosese ATV-ul la o probă, pentru că urma să-l vândă