Antena Meniu Search
x

Foto "Vine mama la tine, nu te las singur". Tânăr de 32 de ani, mort pe loc în Maramureș. Gabi a intrat cu ATV-ul în șanț, iar lovitura la cap i-a fost fatală

Accident șocant în Maramureș. Un tânăr de 32 de ani a murit pe loc, după ce a intrat cu ATV-ul într-un șanț și s-a lovit cu capul de un gard metalic.

de Redactia Observator

la 17.02.2024, 18:23

Tânăr de 32 de ani, mort pe loc în Maramureș. Gabi a intrat cu ATV-ul în șant, iar lovitura la cap i-a fost fatală
Tânăr de 32 de ani, mort pe loc în Maramureș. Gabi a intrat cu ATV-ul în șant, iar lovitura la cap i-a fost fatală

Accidentul a avut loc sâmbătă, 17 februarie, în jurul orei 14:00, în localitatea Dumbrăviţa din judeţul Maramureş. Gabi era un cunoscut cântăreț în Maramureș. Se plimba cu ATV-ul când a pierdut controlul direcției, a intrat în șanț și s-a lovit cu capul de un stâlp. Bărbatul nu purta cască de protecție și a murit pe loc. 

Cu doar câteva ore înainte să moară, tânărul a postat o poză pe rețelele de socializare în care apărea pe ATV. Nimeni nu știa că o tragedie urma să se petreacă. Disperată de durere, mama tânărului a postat un mesaj pe Facebook.

"Ce ai făcut iubirea mea, dragostea mea, viața mea. Nu mă lăsa. Vine mama la tine, nu te las singur. Mă duc după tine în mormânt, iubirea mea", a scris mama, sfâșiată de durere.

Tânărul mort, după ce a intrat cu ATV-ul în șanț

”La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăviţa, în timp ce conducea un ATV ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, a intrat într-un şanţ situat pe partea dreaptă a direcţiei de mers şi s-a oprit în gardul metalic al unui imobil”, informează oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Copilul dumneavoastră a fost victima bullying-ului?

Observator » Evenimente » "Vine mama la tine, nu te las singur". Tânăr de 32 de ani, mort pe loc în Maramureș. Gabi a intrat cu ATV-ul în șanț, iar lovitura la cap i-a fost fatală