Antena Meniu Search
x

Video Tancuri camuflate, blocate timp de două ore la intersecția a două drumuri naționale. Transportul a ajuns în Ucraina prin vama Halmeu

Un transport de tancuri pentru Ucraina a rămas blocat pe un drum din judeţul Sălaj în această dimineaţă. Totul după ce o semiremorcă încărcată cu tehnică militară a ieşit în afara şoselei după ce şoferul a pierdut controlul volanului. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 02.08.2022, 14:28

Vezi și

Incidentul a avut loc la intersecția a două drumuri naționale din județul Sălaj, în apropierea localității Surduc.

Semiremorca era condusă de către un cetățean ucrainean în vârstă de 54 de ani care, din motive necunoscute încă, a părăsit partea carosabilă. 

Convoiul cu tancuri a ajuns în Ucraina prin vama Halmeu

Incidentul nu a fost soldat cu victime omenești, ci doar cu pagube materiale. Traficul în zonă a fost restricționat, iar convoiul şi-a reluat drumul spre Ucraina după aproximativ două ore.

"În această dimineață, 2 august, o semiremorcă care transporta tehnică militară, a ieșit în afara părții carosabile la intersecția Drumul Național 1G cu Drumul Național 1H, din județul Sălaj. 

Ansamblul de vehicule făcea parte dintr-un convoi agabaritic și  era condus de un cetățean ucrainean, de 54 de ani. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, respectiv avarierea unui indicator rutier", se arată într-o informare a IPJ Sălaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tancuri camuflate, blocate timp de două ore la intersecția a două drumuri naționale. Transportul a ajuns în Ucraina prin vama Halmeu