Antena Meniu Search
x

Tanti Miţa conduce tractorul cu o singură mână, la 76 de ani: "Nu renunţ, cât m-o ţine Dumnezeu"

O femeie în vârstă de 76 de ani este un adevărat exemplu pentru tânăra generaţie. Deşi are o vârstă respectabilă, femeia continuă să facă zilnic munci pe care tinerii le consideră extrem de solicitante.

de Redactia Observator

la 24.03.2023, 12:40

Tanti Miţa conduce tractorul cu o singură mână, la 76 de ani: "Nu renunţ, cât m-o ţine Dumnezeu"
- stiridecluj.ro

Dumitra Andrei are 76 de ani şi se laudă că este prima femeie din comuna ei care şi-a luat permisul de conducere. Asta se întâmpla în 1976, iar tanti Miţa a trecut examenul din prima încercare. Femeia vine zilnic cu tractorul la târgul de varză din Lunguleţu, judeţul Dâmboviţa, notează stiridecluj.ro.

Femeia conduce tractorul de aproape 30 de ani şi spune că deşi a condus mai multe vehicule de-a lungul timpului, tractorul i se pare cel mai uşor de condus. "Foarte ușor, foarte ușor! Cu o mână, nu cu două. Eu, cât m-o ține Dumnezeu, nu renunț, îmi place să fac și acasă ce mai pot, n-oi putea să mai fac și eu ca unul tânăr, dar cred că fac pe jumate mai mult ca el", a declarat Dumitra Andrei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tanti Miţa conduce tractorul cu o singură mână, la 76 de ani: "Nu renunţ, cât m-o ţine Dumnezeu"