Antena Meniu Search
x

Video Târg de Crăciun cu tochitură aburindă, cozonac "ca la mama acasă" și tărie de încălzit inima, la Muzeul Satului

Tochitură aburindă, cozonac ca la mama acasă și tărie de încălzit inima. Sunt câteva dintre cele mai căutate şi iubite bunătăți la târgurile de Crăciun. Preparatele tradiționale sunt vedetele de sezon pentru cei care vor să aibă pe masa de Crăciun produse autohtone gustoase şi naturale. 

de Redactia Observator

la 20.12.2021, 10:38

Vezi și

Constantin a venit la târgul de la Muzeul Satului tocmai din Bacău, pregătit să-i încânte pe pofticioși cu produse naturale, făcute că pe vremuri.

Constantin Buftea, comerciant: Avem castraveți, varză murată, gogoșari, pentru salată boeuf, avem garniță, cârnați moldovenești de casă, orice.

Citește și: Cozonac fără frământare. Rețetă simplă și rapid de pregătit

Are o combinaţie specială pentru împătimiții fripturii de pe masă de Crăciun: varză murată cu sare de la Cacica.

Pe acelaşi subiect

Vizitatorii fac cozi la standuri pentru a-și împlini poftele culinare şi pentru a se inspiră

Comerciant: Au venit oameni care au cumpărat și 40-50 de sarmale pentru masa de Crăciun.

Și la târgul de la Ministerul Agriculturii sunt delicatese pe alese. Pe lângă felurile principale, nici deșertul nu poate lipsi de pe masă. 

Comerciant: Dulciuri tradiționale moldovenești: pricomigdale, biscuiți de casă sau ciucalăi, cornulețe cu rahat. Renumitele poale-n brâu și alivenci moldovenești le pot găsi aici la minister.

Târgul de la Ministerul Agriculturii mai poate fi vizitat până pe 23 decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Târg de Crăciun cu tochitură aburindă, cozonac "ca la mama acasă" și tărie de încălzit inima, la Muzeul Satului