Antena Meniu Search
x

Tânărul SFÂRTECAT de un ARAC care i-a intrat printre picioare şi i-a ieşit prin piept a fost transferat cu elicopterul SMURD

Tânărul în vârstă de 28 de ani care a fost sfârtecat de un arac care i-a intrat printre picioare şi i-a ieşit prin piept, a fost transferat la un alt spital.

Tânărul în vârstă de 28 de ani care a fost sfârtecat de un arac care i-a intrat printre picioare şi i-a ieşit prin piept, a fost transferat la un alt spital.

Tânărul din Târgu Jiu a fost preluat, astăzi, de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul de Urgenţă Târgu Mureş după ce starea sa de sănătate s-a înrăutăţit, chiar dacă medicii l-au externat după operaţie.

Tânărul din Târgu Jiu a fost străpuns de o bucată lungă de fier-beton care i-a ieşit prin piept!

În urmă cu două săptămâni, pentru că soacra lui era plecată pentru câteva zile de acasă, tânărul a mers la casa acesteia pentru a verifica dacă totul este în regulă. Pentru că nu avea cheie, s-a decis să sară gardul, iar în momentul în care a sărit, a aterizat într-un arac de fier-beton care susţinea o floare.

Bucata de fier i-a intrat printre picioare, i-a perforat întregul abdomen şi i-a ieşit prin piept. El a fost găsit atunci de vecinii care i-au auzit strigătele disperate de ajutor. Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar un echipaj medical l-a transportat pe rănit la spitalul din Târgu Jiu.

Medicii l-au băgat direct în sala de operaţie şi au reuşit să îi salveze viaţa, iar ieri l-au externat. Peste noapte, starea sa de sănătate s-a înrăutăţit, iar medicii de la Târgu Jiu au decis să îl transfere cu elicopterul SMURD la spitalul din Târgu Mureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânărul SFÂRTECAT de un ARAC care i-a intrat printre picioare şi i-a ieşit prin piept a fost transferat cu elicopterul SMURD