Antena Meniu Search
x

Singurul bazin de înot acoperit din Târgu Mureş ar putea fi desfiinţat. Părinții sunt revoltați

Decizia primăriei din Târgu Mureş de a desfiinţa singurul bazin acoperit din oraş a stârnit revoltă printre sute de părinţi şi copii.

de Redactia Observator

la 12.05.2020, 11:29

Vezi și
  • Sute de părinţi din Târgu Mureş au semnat o petiţie.
  • Primarul promite că va rezolva curând problema.

Juniorii care obişnuiau să se antreneze aici pentru nataţie sau polo nu mai au unde să îşi facă antrenamentele.

Dorin Florea, primar Targu Mureş: El funcționează cu niște cheltuieli uriașe. Având în vedere că bazinul predat la CNI va fi gata în august am considerat că în această perioadă având și perioada de garanție expirată peste un an să mutăm acest balon în altă parte.

În timp ce primarul promite că va rezolva curând problema, oamenii nu privesc cu ochi buni noua decizie.

Laura Toth, Clubul Sportiv Municipal: Din momentul în care se ridică Starea de Urgenţă şi se poate da din punct de vedere al sănătăţii liber la începerea activităţilor sportive este perfect, dar dacă se dezafectează balonul şi vom fi anunţaţi, lucrurile sunt destul de dramatice întrucât peste vară s-ar putea face antrenamente, dar din luna septembrie nu ştiu ce se întâmplă cu copiii, nu ştiu ce se întâmplă cu toate grupele de performanţă.

Părinte: Fără pregătire adecvată, copiii noştri nu mai au nicio şansă. De la antrenamente de şase ori pe săptămână, câte două ore, de luni până sâmbătă intrau câte două ore în bazin, în fiecare zi, au ajuns să nu mai facă nicio oră de antrenament. Practic apa este viaţa lor.

Sute de părinţi din Târgu Mureş au semnat o petiţie pentru a salva bazinul de la desfiinţare.

Laura Toth, Clubul Sportiv Municipal: S-a făcut o petiţie de către colegii din această ramură. S-au adunat foarte multe semnături.

Petiţia a strâns deja peste 650 de semnături. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Singurul bazin de înot acoperit din Târgu Mureş ar putea fi desfiinţat. Părinții sunt revoltați