Antena Meniu Search
x

Un tânăr sportiv din Târgu-Jiu a murit pe scaunul frizeriei la câteva minute după ce venise să se tundă

Tragedie într-o frizerie din Târgu-Jiu. Un sportiv în vârstă de 35 de ani a murit pe scaunul din salon la câteva minute după ce venise să se tundă.

de Redactia Observator

la 15.02.2019, 09:05

Vezi și

Tragedie într-o frizerie din Târgu-Jiu. Un sportiv în vârstă de 35 de ani a murit pe scaunul din salon la câteva minute după ce venise să se tundă. Tânărul a apucat doar să intre şi să se aşeze, iar la scurt timp i-a spus frizerului că se simte rău. Angajaţii au sunat la 112, însă când a venit ambulanţa acesta îşi dăduse ultima suflare. Poliţiştii au deschis acum un dosar de moarte suspectă.

Martorii care se aflau în frizeria din Târgu-Jiu sunt în stare de şoc. Chiar ei povestesc cum bărbatului de 35 de ani i s-a făcut rău cum a intrat în salon. Oamenii au sunat la 112, însă când a ajuns ambulanţa, tânărul era deja mort.

Medicii au încercat să-l resusciteze, dar fără niciun rezultat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deocamdată nu se ştie cauza exactă a decesului. Alexandru Crăcui era sportiv, iar cunoscuţii spun că nu ştiau să aibă probleme de sănătate. Trupul său a fost transportat la Medicina Legală, iar necropsia va face lumină în anchetă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un tânăr sportiv din Târgu-Jiu a murit pe scaunul frizeriei la câteva minute după ce venise să se tundă