Antena Meniu Search
x

Video Târgul de Crăciun din Cluj s-a deschis cu o lună înainte de Sărbători. Studiile spun că dacă intri mai repede în atmosferă, devii mai fericit şi mai optimist

Niciodată nu este prea devreme să te pregăteşti de Crăciun! Studiile spun că dacă intri mai repede în atmosferă, devii mai fericit şi mai optimist. Mii de oameni au fost dovadă vie la Cluj-Napoca, unde s-a deschis aseară târgul de sărbători.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 25.11.2023, 20:46

Vezi și

Mii de oameni s-au bucurat aseară în Piaţa Unirii de la Cluj-Napoca unde şi-a deschis porţile "Planeta Crăciun", cum este numit târgul de anul acesta. Atracţia celor mici este caruselul cu mii de luminiţe colorate. Cei mari se pot bucura de feerie de la înălţime, din roata panoramică. Indiferent de vârstă, această cutie poştală aşteaptă scrisorile pentru Moş Crăciun şi este destul de încăpătoare.  

La Bucureşti, luminiţele nu s-au aprins încă

Carla i-a scris şi ea Moşului. Nu aşteaptă cadouri pentru ea, ci miracole pentru alţii. "I-am scris să aibă sănătate bunica mea şi sa prinda inca un Craciun, anul viitor", a declarat Carla. Altă mare atracţie este zona poveştilor la gura sobei, unde vizitatorii de pe Planeta Crăciun încep să simtă magia sărbătorilor de iarnă.

Zeci de căsuțe de lemn, care sclipesc de luminţe, așteaptă vizitatorii cu bunătăţi. De la turtă dulce, castane coapte şi cârnaţi vienezi, la vin fiert şi ciocolată caldă. La Bucureşti, luminiţele nu s-au aprins încă, dar s-a deschis un targ gustos. În parcul Ioanid, căsuţe şi omuleţi de turtă dulce, ciocolată caldă şi bezele aduc atmosfera Crăciunului.

Cei mari s-au încălzit cu vin fiert, au admirat decorurile de Crăciun şi au început deja să cumpere cadouri - obiecte deosebite, lucrate manual. "Aici sunt şi mesaje pe tablourile noastre "cu recunoştiinţă şi respect" , poate fi oferit de la părinţi profesori, vecini, sau oricine te-a ajutat vreodată iar dacă vrei să ai un brad altfel se pot găsi şi astfel de cadouri", a declarat Gabriela Sava, expozant. Turta dulce de toate formele şi culorile este regina târgului, deschis şi mâine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Târgul de Crăciun din Cluj s-a deschis cu o lună înainte de Sărbători. Studiile spun că dacă intri mai repede în atmosferă, devii mai fericit şi mai optimist