Antena Meniu Search
x

Video Târgul de Crăciun din Cluj. Dorința înduioșătoare pusă de o fetiță în scrisoarea pentru Moș Crăciun: "Să prinda înca un Craciun, anul viitor"

Târgul de Crăciun din Cluj-Naopca şi-a deschis porţile aseară, spre bucuria a mii de oameni care aşteptau cu nerăbdare acest moment. Căsuţe cu bunătăţi, un carusel, dar şi concertele sunt doar câteva din atracţiile care îi aşteaptă pe vizitatori seară de seară, până în ultima zi a anului.

de Redactia Observator

la 25.11.2023, 13:47

Vezi și

Mii de oameni s-au strâns în Piaţa Unirii şi au numărat împreună secundele rămase până la aprinderea sutelor de mii de luminiţe de pe "Planeta Crăciun", aşa cum a fost intitulat târgul din acest an. Vizitatorii, indiferent de vârstă, s-au lăsat cuprinşi de atmosfera de basm. 

Alex Prunean, reporter Observator: Atracţia celor mici este caruselul cu mii de luminiţe colorate, iar cei mari pot admira totul de la înălţime, din roata panoramică. Indiferent de vârstă, această cutie poştală aşteaptă scrisorile pentru Moş Crăciun şi după cum vedeţi, este destul de încăpătoare. 

Mii de oameni s-au strâns în Piaţa Unirii

Ea este Carla şi a venit la târg special să se asigure că Moşul va primi scrisoarea ei. Nu speră să primească daruri, dar crede, în schimb, că de Crăciun se întamplă miracole.

Pe acelaşi subiect

Fetiță: I-am scris să aibă sănătate bunica mea şi să prinda înca un Craciun, anul viitor. 

Deşi zăpada se lasă aşteptată, temperaturile scăzute din termometre au făcut ca poveştile din jurul focului să creeeze cu adevărat atmosfera sărbătorilor de iarnă. Dulciurile i-au atras ca un magnet pe vizitatori. La fel şi muzica. Aseară, Carlas Dreams, Emma şi copiii corului operei maghiare din Cluj au urcat pe scena  şi au făcut senzatie.  

Mihai Oprean, organizator: Bun venit pe planeta Craciun, anul acesta va aducem un concept nou.

Va asteapta multe persoanje faine, 39 de zile in piata unirii peste 81 de vendori, casuta lui mos craciun, povesti la gura sobei, program artistic in fiecare zi. 

Cel de-al doilea targ din oras, cel de iarna, işi va deschide portile pe 1 decembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Târgul de Crăciun din Cluj. Dorința înduioșătoare pusă de o fetiță în scrisoarea pentru Moș Crăciun: "Să prinda înca un Craciun, anul viitor"