Antena Meniu Search
x

Video Târgul de Crăciun din Craiova şi-a deschis porţile. În oraş s-au aprins un milion de luminiţe

Cu 44 de zile înainte de Crăciun, la Craiova este deja atmosferă de sărbătoare. S-au aprins un milion de luminiţe, iar oamenii vin să se bucure, fără să se mai gândească la facturile la energie sau la alte griji. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 11.11.2022, 21:12

Vezi și

Deşi centrul oraşului este feeric, este greu de spus dacă toţi cei care au venit la târg au intrat în spiritul Crăciunului, mai ales că în Craiova, încă este cald. Totuşi, oamenii se bucură de atmosferă. În această seară, s-au aprins un milion de luminiţe în oraş, iar pentru cei mici, există chiar şi un patinoar cu o suprafaţă de 700 de metri pătraţi. Bradul are 20 de metri înălţime, iar căsuţele comercianţilor fură privirile, pentru că nu sunt unele standard, ci au fost sculptate în lemn şi pictate de artişti locali.

Craiova îşi doreşte să onoreze locul al şaselea pe care l-a câştigat anul trecut cu târgul la Competiţia European Best Destinations. La Sibiu, tradiţionalul Târgul de Crăciun s-a inaugurat tot astăzi. Urmează târgurile din Cluj şi Suceava, iar pe 1 decembrie, se vor deschide şi cele din Iaşi şi Timişoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Târgul de Crăciun din Craiova şi-a deschis porţile. În oraş s-au aprins un milion de luminiţe