Antena Meniu Search
x

Lista actualizată cu ţările din zona verde. Persoanele asimptomatice care vin din aceste state nu intră în carantină sau izolare

Autorităţile române au publicat lista actualizată a ţărilor exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină sau izolare.

de Redactia Observator

la 01.07.2020, 22:48

  • Lista cu ţările din zona verde

Astfel, persoanele asimptomatice care vin în România din aceste ţări sunt exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină sau izolare.

Ţările din zona verde sunt: Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Confederația Elvețiană, Estonia, Finlanda, Franta metropolitana (teritoriul european al Frantei), Germania (cu exceptia districtului Kreis Gutersloh care este zona galbena), Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia, Ungaria.

Lista ţărilor din zona verde

Toate persoanele asimptomatice care sosesc dintr-o călătorie internaţională dintr-o țară care nu face parte din lista țărilor exceptate; izolarea se aplică tuturor persoanelor care locuiesc la aceeași adresa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Lista actualizată cu ţările din zona verde. Persoanele asimptomatice care vin din aceste state nu intră în carantină sau izolare