Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ultimul interviu video al lui Ion Besoiu:"Am făcut războiul la film"

În ultimul interviu televizat acordat de actorul Ion Besoiu, postului Antena Stars, artistul a vorbit despre legătura sa cu familia şi despre copilăria sa.

de Redactia Observator

la 18.01.2017 , 15:51

În ultimul interviu televizat acordat de actorul Ion Besoiu, postului Antena Stars, artistul a vorbit despre legătura sa cu familia şi despre copilăria sa.

Deşi tatăl său a fost militar, Ion Besoiu nu a făcut niciodată armata.

"Nu am făcut armata, dar am fost general, am fost colonel în armată. Am făcut războiul la film", a spus artistul la Antena Stars. 

Vezi și

Potrivit acestuia, tatăl său nu s-a împăcat niciodată cu ideea că a fost actor, dar se mândrea când oamenii îi spuneau că se vede că e băiat de militar.

Pe acelaşi subiect

Ion Besoiu s-a referit, de asemenea, la relaţia cu mama sa:

"Mama era sufletul meu, tata era un om mai aspru.Mama a fost un om foarte sensibil. Avea în ea această dorinţă de poezie. Îi plăcea să citească romane. N-a fost cu foarte multă şcoală, dar era cu foarte multă sensibilitate", a spus actororul.

El a punctat relaţia specială pe care a avut-o cu părinţii săi:

"Între mine şi părinţii mei a existat o legătură psihologică. Când a venit din încercuirea din Crimeea(n.r: tata), a venit cu ultimul vapor, care fusese bombardat şi abia a ajuns la Constanţa. Eu am simţit că tata este lângă noi înainte de a primi telefon de la rude că a ajuns", a afirmat Ion Besoiu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » Ultimul interviu video al lui Ion Besoiu:"Am făcut războiul la film"