Antena Meniu Search
x

Tată și fiu, arestați după ce au bătut cu brutalitate un bărbat, pe o stradă din Constanța. Victima avea datorie la ei

Doi bărbați din Constanța, tată și fiu, au fost arestați pentru 30 de zile, după ce au bătut un alt bărbat în plină stradă, din cauza unei datorii. Victima a fost bătută atât de tare încât are nevoie de mai mult de o lună de îngrijiri medicale, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 21:00

Tată și fiu, arestați după ce au bătut cu brutalitate un bărbat, pe o stradă din Constanța. Victima avea datorie la ei
Tată și fiu, arestați după ce au bătut cu brutalitate un bărbat, pe o stradă din Constanța. Victima avea datorie la ei - Shutterstock

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au anunţat, miercuri, că procurorii cercetează doi bărbaţi, unul de 57 de ani şi altul de 29 de ani, pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul agresat avea o datorie la cei doi

“În data de 01.09.2023, în jurul orei 15:15, inculpatul I.L.C., în vârstă de 57 de ani, a acostat persoana vătămată P.V., în vârstă de 44 de ani, pe trotuarul străzii Dezrobirii din municipiul Constanţa, în zona intersecţiei cu strada Eliberării. După ce i-a solicitat persoanei vătămate remiterea unei sume de bani, în contul unei datorii, inculpatul I.L.C. l-a apelat telefonic pe fiul său, inculpatul I.S.A., în vârstă de 29 de ani, solicitându-i prezenţa la faţa locului. Acesta a ajuns în scurt timp la locul indicat, iar apoi cei doi inculpaţi au lovit în mod repetat persoana vătămată, cu pumnii şi picioarele, provocându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. 

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar apoi au fost prezentaţi Judecătoriei Constanţa, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tată și fiu, arestați după ce au bătut cu brutalitate un bărbat, pe o stradă din Constanța. Victima avea datorie la ei