Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scene șocante într-un magazin din Iași. Un tată e bătut de doi indivizi, sub privirile băiețelului său

Camerele de supraveghere dintr-un magazin dintr-o comună din Iaşi au suprins cum un tată este snopit în bătaie, în faţa celui mic.

de Redactia Observator

la 04.11.2017 , 20:47

Reglare de conturi sângeroasă în faţă unui copil de câţiva ani. Camerele de supraveghere dintr-un magazin dintr-o comună din Iaşi au suprins cum un tată este snopit în bătaie, în faţa celui mic.

Un tată este cu fiul său de mână în magazin şi tocmai a terminat cumpărăturile. Nu părea să fie pregătit pentru ceea ce avea să urmeze. În faţa lui apare un individ care, fără să schiţeze vreun gest, îl loveşte puternic cu pumnul. Victima se prăbuşeşte, iar atunci apare şi al doilea agresor. Îl lovesc cu picioarele fără să ţină cont că un băieţel este speriat şi plânge în hohote. 

După câteva clipe, intervine un bărbat mai în vârstă. Agresorii au fost audiaţi, dar sunt cercetaţi în libertate. 

Vezi și

Deşi tânărul nu a dorit să depună plângere penală, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal pentru infractiune de lovire sau alte violente şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, spun autoritatile locale.

Inspectorii de la Protecţia Copilului susţin că au nevoie de o sesizare pentru a verifica dacă puştiul de câţiva ani este bine acum. Ce a văzut îl poate marca puternic.  

TIBERIU BANTAŞ purtator de cuvant DGASPC IASI:

În măsura în care Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului va fi sesizată de către organele de poliţie. Acel copil va fi inclus într-un program specializat cu psihologii.

Este posibil ca agresorii să fi avut complici în magazin, care să-i anunţe momentul oportun pentru intrarea în forţă. O tânără care vorbea la telefon a ieşit imediat după ce scandalul s-a terminat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Scene șocante într-un magazin din Iași. Un tată e bătut de doi indivizi, sub privirile băiețelului său