Antena Meniu Search
x

Un tată din Târgu-Jiu îşi caută cu disperare fiica dispărută de la liceu

Un tată din Târgu-Jiu îşi caută cu disperare fiica dispărută de la liceu. Fata în vârstă de 17 ani a fost văzută ultima dată de colegii de liceu, iar apoi a dispărut fără urmă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 21.02.2019, 11:37

Maria Luissa Andrei este fata dispărută din Târgu-Jiu
Maria Luissa Andrei este fata dispărută din Târgu-Jiu - IPJ Gorj

Un tată din Târgu-Jiu îşi caută cu disperare fiica dispărută de la liceu. Fata în vârstă de 17 ani a fost văzută ultima dată de colegii de liceu, iar apoi a dispărut fără urmă.

Totul s-a întâmplat, ieri, atunci poliţiştii din Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi de un bărbat de 40 de ani, din Târgu-Jiu, despre dispariţia fiicei acestuia.

Maria Luissa Andrei, în vârstă de 17 ani, elevă în clasa a X-a la un colegiu din Târgu-Jiu, a dispărut fără urmă la terminarea orelor de curs.

Potrivit colegilor, fata a plecat de la liceu, în comuna Albeni, acolo unde locuieşte, însă nu a mai ajuns.

Pe acelaşi subiect

Ultima dată când a fost văzută, Maria Luissa Andrei era îmbrăcată cu o geacă de culoare maro lucios, blugi albaştri, ghete negre şi o căciulă albă.

Tânăra dispărută are o înălţime de 1,63 m, greutate 45 kg, păr șaten lung, faţă ovală, ochi căprui, constituţie atletică.

"Poliţiştii au dispus punerea în urmărire la nivel național a minorei. Orice persoană care poate da relații cu privire la identificarea minorei, este rugată să apeleze numărul unic de urgențe 112 sau să anunțe imediat cea mai apropiată unitate de poliție", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tată din Târgu-Jiu îşi caută cu disperare fiica dispărută de la liceu