Antena Meniu Search
x

Tatăl a 13 copii din Dej, mort după ce s-a infectat cu Covid-19. Familia bărbatului trece printr-o dramă cumplită

Tragedie într-o familie din Dej, după ce tatăl a 13 copii, toți minori, a murit la scurt timp după ce s-a infectat cu Covid-19. Bărbatul avea 39 de ani și suferise în tinerețe o operație la plămâni.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.03.2021, 19:33

Tatăl a 13 copii din Dej a murit infectat cu Covid-19
Tatăl a 13 copii din Dej a murit infectat cu Covid-19 - hepta.ro

Bărbatul de 39 de ani a fost internat în Spitalul Municipal din Dej, însă organismul său a cedat după ce s-a infectat cu coronavirus.

Comunitatea din care făcea parte a lansat un apel la rugăciune pentru familia bărbatului și a deschis un cont pentru oamenii care vor să-i ajute financiar.

”Fratele a avea 39 de ani, în tinerețe o operație la plămâni (unul îl avea și celălalt doar un sfert) a fost infectat cu Covid 19 și Dumnezeu l-a luat acasă! Știu că medicii și asistentele de pe secția de ATI Dej au făcut tot ce este omenește ca să-l țină în viață!”, se arată în mesajul venit în sprijinul familiei.

La data de 29 martie 2021, rata incidenței cumulate a cazurilor COVID-19 în Dej era de 6,77.

Record de persoane internate la ATI, la nivel național

La nivel național, pe teritoriul României au fost confirmate 946.647 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), în vreme ce pe secțiile de Terapie Intensivă se află în acest moment  1.405 de pacienți, cei mai mulți de la debutul pandemiei la noi în țară.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.204 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.443 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tatăl a 13 copii din Dej, mort după ce s-a infectat cu Covid-19. Familia bărbatului trece printr-o dramă cumplită