Antena Meniu Search
x

Tatăl acuzat că şi-a torturat fiica de numai nouă ani a încercat să o ia pe copilă acasă. I-au dat voie chiar judecătorii!

Tatăl acuzat că şi-a torturat fiica de numai 9 ani a încercat astăzi să o ia acasă. I-au dat voie chiar judecătorii, care l-au lăsat liber.

Vezi și

Tatăl acuzat că şi-a torturat fiica de numai 9 ani a încercat astăzi să o ia acasă. I-au dat voie chiar judecătorii, care l-au lăsat liber, deşi acuzaţiile sunt extrem de grave. Bărbatul şi-ar fi agresat sexual fetiţa, ar fi înfometat-o şi ar fi ţinut-o închisă în balcon.

La nici două zile de când a fost reţinut pentru că şi-ar fi abuzat fetiţa, tatăl a încercat să-şi ia fiica înapoi acasă. 

Fetita de doar 9 ani a fost dusa în plasament de urgenţă, încă de la începutul anchetei, însă, judecătorii au considerat că barbatul isi poate recupera copilul, chiar dacă acuzaţiile ce ii sunt aduse sunt extrem de grave. 

Copila ar fi recunoscut în faţa anchetatorilor calvarul prin care a trecut. Propriul părinte ar fi ţinut-o captivă în balcon şi chiar ar fi agresat-o sexual, susţine o mătuşă. Chiar ea a dat alarma, însă bărbatul n-a recunoscut nimic. 

Traumatizat este copilul prins într-un război al declaraţiilor, spun psihologii. De un an, fetiţa şi-a pierdut mama. Iar acum, s-a întors la tatăl bănuit că o supune la torturi.

Anual, peste 10 mii de copii sunt abuzaţi în familie. 

Copiii abuzati, de cele mai multe ori, au dificultăţi de adaptare, o performanţă şcolara scazuta, o incapacitate de a stabili relatii corecte, sanatoase cu oamenii din jur.

Deocamdată, tatăl fetiţei este cercetat în libertate pentru rele tratamente aplicate minorului şi lipsire de libertate. Dar ar putea fi arestat, pentru că decizia judecătorilor nu este definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tatăl acuzat că şi-a torturat fiica de numai nouă ani a încercat să o ia pe copilă acasă. I-au dat voie chiar judecătorii!