Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Botoşani, unde o fetiţă de opt ani a fost violată şi ucisă de unchiul ei. Maria a murit în chinuri chiar în mâinile omului în care avea încredere

O fetiţă de opt ani a murit în chinuri cumplite, în Botoşani. Vă atenţionăm că urmează informaţii care vă pot afecta emoţional. Dată dispărută încă de ieri, fetiţa a fost găsită în cursul nopţii fără suflare, într-o lizieră de salcâmi de la marginea satului. Ar fi fost violată şi ucisă, iar principalul suspect este chiar unchiul ei. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 25.05.2024 , 14:26

Bărbatul a fost văzut în timp ce încerca din pădure să ajungă din nou acasă la el, unde s-ar fi întâmplat totul. A fost prins imediat de poliţişti, aceştia au alergat cu toţii pe urmele lui, inclusiv cu câinii de urmă, s-au tras şi două focuri de armă în plan vertical de avertisment, însă din fericire nimeni nu a fost rănit.

Filmul tragediei din Botoşani

În doar câteva minute de la momentul în care a fost observat de unul dintre poliţişti a fost prins de ceilalţi, pus la pământ şi nu a mai putut să opună rezistenţă, nu a mai avut timp să opună rezistenţă în momentul în care a fost depistat. Acesta se îndrepta chiar spre locul faptei în liziera de salcâmi, a fost prins la doar câţiva metri de acel loc.

Vezi și

S-au făcut căutări continue, peste 100 de forţe de ordine din trei judeţe care au venit încă de noaptea trecută aici, au beneficiat inclusiv de ajutorul unui elicopter care a survolat încă de la prima oră a dimineţii, s-au făcut filtre până la 40-50 km de locul în care s-a întâmplat. 

Pe acelaşi subiect

Principalul suspect este unchiul vitreg al fetei. Copila a fost trimisă în vecini pentru a lua ceva. Pentru că nu s-a întors la timp a fost trimisă şi cealalăt fată, aceasta a anunţat că nu mai este nimeni la domiciliu, nici sora ei, nici unchiul. A fost căutată de rude timp de o oră, iar apoi cu ajutorul poliţiştilor după alte două ore a fost depistată fără viaţă în liziera de salcâm de lângă casă, la marginea localităţii. 

Presupusul criminal ar fi consumat alcool în seara crimei 

Reporter-mama suspectului: Sunteţi mama presupusului suspect?

- Da.

- Am strigat cred că o oră prin toate câmpurile astea mari, dar nu se auzea nici măcar că ţipă cineva.

- L-aţi sunat pe fiul dumneavoastră?

- Nu, era dispărut odată cu fată. Nu l-am crezut în stare, dar acum da. Eu cred că după ce a făcut ori a fugit cine ştie pe unde a ajuns, ori şi-a pus capăt singur.

Localnici-reporter: Mare păcat, fiind copil, cred că toată lumea e traumatizată. N-aş fi crezut că este în stare de asemenea lucruri să facă. Obişnuia să consume alcool şi ce ştiu eu din surse, aseară a consumat mult alcool.

- Când l-ai văzut ultima oară?

- Aseară, după ce a dat drumul la animale, de acolo nu mai ştiu nimic.

- Şi cum ţi s-a părut?

- Un pic aşa mai ..cum să spun să nu greşesc, avea o agitaţie în el. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Botoşani, unde o fetiţă de opt ani a fost violată şi ucisă de unchiul ei. Maria a murit în chinuri chiar în mâinile omului în care avea încredere