Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tatăl fetiţei dispărute din Vaslui plânge încontinuu. Îi este frică de ce e mai rău: "Nu vreau să-mi găsesc copilul în vreun copac" (Video)

Peste 150 de poliţişti, jandarmi, pompieri militari dar şi locuitori ai comunei Bălteni sunt în căutarea unei fetiţe de 11 ani, Cătălina Veronica Pricop, care a dispărut de acasă noaptea trecută.

de Redactia Observator

la 13.06.2018 , 14:10

Peste 150 de poliţişti, jandarmi, pompieri militari dar şi locuitori ai comunei Bălteni sunt în căutarea unei fetiţe de 11 ani, Cătălina Veronica Pricop, care a dispărut de acasă noaptea trecută.

Dispariţia a fost sesizată la 112 chiar de tatăl micuţei. Înainte să dea alerta autorităţilor, Cătălin Pricop şi-a căutat disperat fiica prin vecini şi la rude. 

Articolul continuă după reclamă

La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii vasluieni care au scotocit şi ei împrjurimile. Iar în această această dimineaţă, căutările au continuat, la ele participând impresionante forţe ale Jandarmeriei şi ISU Vaslui. 

Tatăl fetiţei a povestit pentru Observator că soţia sa a fugit în Moldova, că probabil fata a fugit din cauza sărăciei, a lipsurilor dar şi a plecării mamei acum 9 zile în Moldova. Bărbatul spune însă că fiica lui nu a dat niciun semn că ar suferi după mama ei şi că din casă nu-i lipseste nimic. Fata nu a luat funie...sau bani. 

"A plecat de acasă fără niciun motiv. Eu eram la muncă, eram în pădure. Muncesc şi eu pe unde pot, încarc lemne, tai cu drujba...Nu sunt angajat, trăiesc din ajutor social. 

Pe la 11 seara m-au sunat. Unde eşti, Cătălin? Încarc o maşină cu lemne, mă duc să o vând, am răspuns. Fata nu plângea deloc după maică-sa. Plângea numai când plângea şi cel mic, de mila lui. Ea nu vroia să meargă în Moldova. Fata trebuie să fie pe undeva, pe aici prin sat. Doar la cumătra i-a zis atât: "Să vedeţi că până mâine seară, mama e acasă". Mie fata nu mi-a spus absolut nimic. Vorbea frumos. Eu apoi m-am culcat, eram obosit. Nu a dat niciun semn că era afectată de plecarea maică'sii. Eu nu ştiu de ce a plecat de acasă mama ei. Şi-a făcut bagajul şi a plecat. Am primit mesaj de la să vând tot, viţei, vaci, casă şi vino la Moldova că trăim mai bine. Atât. Şi mi-a lăsat procură. Eu habar nu am avut când a făcut procura. Mi-e frică să nu găsesc copilu' în vreun copac", a spus plângând tatăl fetiţei, Cătălin Pricop.

Fetiţa de 11 ani şi-a premeditat dispariţia, ea lasând un bilet de adio pentru părinţii ei. Printre altele, Veronica spune că dacă mama nu vine din Moldova până vineri, va veni la înmormântare.

Vecinii sunt şocaţi de întâmplare. Căutarile s-au extins şi în alte comune ale judeţului, dar şi la rudele familiei Pricop aflate în alte oraşe din ţară.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Tatăl fetiţei dispărute din Vaslui plânge încontinuu. Îi este frică de ce e mai rău: "Nu vreau să-mi găsesc copilul în vreun copac" (Video)