Antena Meniu Search
x

Foto Sentinţă modificată: cât va sta după gratii tânărul care a ucis-o pe Giulia, iubita sa, într-un apartament din Bucureşti. Crimă cumplită din gelozie

La mai bine de un an de la moartea Giuliei, tânăra de 28 de ani din Bucureşti măcelărită de iubitul său gelos, într-un apartament din Bucureşti, Curtea de Apel l-a condamnat pe bărbat la închisoare pe viaţă, pentru omor calificat. În luna mai a anului trecut, Giulia fost găsită fără suflare, în locuinţa sa din sectorul 4 al Capitalei, chiar pe părinţii săi.

de Redactia Observator

la 14.06.2024 , 18:11

Giulia a murit la 28 de ani, ucisă de iubit din gelozie
Giulia a murit la 28 de ani, ucisă de iubit din gelozie - Arhivă (scop ilustrativ)

Decizie finală în cazul crimei şocante de anul trecut, petrecută în Bucureşti. Atunci, Giulia, o femeie de 28 de ani, a fost găsită fără viaţă, într-o baltă de sânge, într-un apartament din sectorul 4. Călău i-a fost chiar iubitul ei. Cei doi erau împreună de câţiva ani.

Iniţial, tânărul fusese condamnat la 22 de ani și jumătate de închisoare. Acum, însă, autorităţile au stabilit că acesta îşi va petrece restul vieţii după gratii.

"În temeiul art. 188 alin. (1) Cod penal raportat la art. 189 alin. (1) lit. h) Cod penal, condamnă pe inculpatul F. A. R. la pedeapsa detenţiunii pe viaţă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat (faptă din data de 18.05.2023)", se arată în decizia Curţii de Apel Bucureşti. Decizia este finală. 

Articolul continuă după reclamă

Giulia a murit la 28 de ani, ucisă de iubitul gelos

Pe acelaşi subiect

"Mi-am pierdut copilul!" Sunt cuvintele unui tată doborât. Fiica lui, Giulia locuia de câteva luni împreună cu iubitul ei Robert, un bărbat cu patru ani mai mare. Tânăra nu a mai răspuns la telefon, iar părinţii au alergat la blocul în care se mutase, mânaţi de o presimţire sumbră. Mama fetei este cea care a găsit-o fără suflare în casă şi care a sunat la 112. 

"Ar fi sunat-o la telefon pe fată şi nu răspundea şi l-a sunat şi pe el, nu răspundea nici el. Şi atunci a venit maică-sa disperată din partea aia şi urla: Mi-a omorât fata, mi-a omorât fata!", povesteşte o vecină. Giulia a fost găsită pe hol, plină de sânge. "E vorba de o femeie de 28 de ani, care prezintă multiple plăgi înjunghiate", a declarat Alexandru Anghel, procuror criminalist la Parchetul Capitalei. 

Şi-a înjunghiat iubita şi a fugit. Bărbatul s-a predat după câteva ore

După ce şi-a înjunghiat iubita, criminalul a fugit. "Pe el îl ştiu de copil, dar aşa ceva nu mi-am imaginat că se poate întâmpla!", spunea o vecină. "Nu te aştepţi la nimeni să facă aşa ceva. Minte diabolică, nu ştiu ce să vă spun! Chiar am rămas surprinsă!", a comentat o alta.

Apropiaţii spun că bărbatul era foarte gelos. "(n.r. Erau împreună) cred că de vreo şase, şapte ani, cam aşa! S-au mai certat, s-au împăcat, au fost despărţiţi şi s-au împăcat iar. Se iubeau, el o iubea mult de tot! Era înnebunit după ea!", povesteşte un apropiat al celor doi.

Poliţiştii l-au căutat câteva ore. Bărbatul s-a dus singur şi s-a predat, la Secţia 16, aflată la doar câţiva kilometri de locul crimei. 

Calvarul trăit de tânăra ucisă

În trecut, iubitul Giuliei i-ar fi ucis câinele ca să se răzbune. "Acum câţiva ani s-a certat cu ea, a venit acasă şi a lăsat câinele în maşină... Şi a murit câinele asfixiat. Şi s-a dus şi i-a pus câinele mort, la uşă!", spunea un vecin. Giulia a încercat să pună capăt relaţiei, iar Robert a omorât-o din gelozie, pentru că nu a suportat gândul că ea ar putea avea un alt iubit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Sentinţă modificată: cât va sta după gratii tânărul care a ucis-o pe Giulia, iubita sa, într-un apartament din Bucureşti. Crimă cumplită din gelozie