Antena Meniu Search
x

"Tăticule, fără tine suntem terminaţi". Nicolae, angajatul de la Petromidia căzut în bazinul cu azot, a fost înmormântat. Sicriul, înconjurat de coroane

Nicolae, unul dintre cei doi angajaţi din Năvodari, de la Rafinăria Petromidia, care au căzut în bazinul cu azot, adânc de 15 metri, a fost înmormântat astăzi. Sicriul a fost purtat pe ultimul drum, înconjurat de zeci de flori şi coroane, urmat de familie şi apropiaţii care şi-au dori să îşi ia un ultim rămas bun. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.05.2023, 12:37

Vezi și

Nicolae, unul dintre cei doi angajaţi din Năvodari, de la Rafinăria Petromidia, care au căzut în bazinul cu azot, adânc de 15 metri, a fost condus pe ultimul drum.

"Midia loveşte din nou. Mi-a luat sufletul si viata mea... Dumnezeu să te ierte, tăticule, te iubesc necondiționat. Sper să ai grijă de noi, fără tine suntem terminați. Te iubesc mult de tot și nu te voi dezmăgi niciodată!”, a scris într-un mesaj sfâşietor, băiatul acestuia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"Cu durere în suflet ne vom lua rămas bun de la unchiul meu N.B. Dumnezeu să-l primească în împărăția cerurilor…", a scris şi nepoata sa, cea care a anunţat moartea bărbatului pe paginile de socializare.

Sute de mesaje de adio au fost postate pe reţelele de socializare pentru Nicolae

Sute de persoane au transmis condoleanţe familiei în comentarii şi putere pentru a trece prin momentele inimaginabil de dificile. 

"Familiei îndurare de la Dumnezeu! SFASIETOARE aceasta durere!"

"Dumnezeu să-l odihnească! Drum drept spre Lumină!"

"Drum lin către stele prieten drag. Dumnezeu sa te odihnească în pace să poți veghea de acolo de sus tot ce ți-a fost mai drag și ai lăsat în urma ta. Fii tare Marius, chiar daca e foarte greu, dar de acum pe lângă îngerul tău, trebuie să ai grijă și de mama ta. Mirela fii tare și tu lângă copiii tai. Dumnezeu sa vă întărească, daca se mai poate asta vreodată."

"Am fost colegi, vecini și prieteni...un om cu mult umor și mereu cu zambetul pe față!! Dumnezeu sa il odihneasca....păcat!!! Putere familiei.."

"Dumnezeu sa-l odihneasca, prietene! Un OM extraordinar, un bun prieten si un bun tata!!!! Nu-mi vine sa cred ca tocmai lui i s-a intamplat, imi pare extrem de rau...e un cosmar ca s-a intamplat asa ceva!!!! "

"Mare păcat! Un om așa puternic ,împlinit,vesel,optimist, cu o familie frumoasă a plecat mult prea devreme dintre noi .... Cuvintele sunt de prisos ,numai timpul probabil va ajuta la micșorarea durerii familiei  Va rămâne în amintirea tuturor ca un om deosebit , plin de viață .....o durere enormă rămâne în urma unei întâmplări nefericite.... Păcat!", sunt câteva dintre mesajele transmise. 

Nicolae avea 55 de ani şi era angajat al companiei de mai bine de 20 de ani. Şi-a găsit sfârşitul încercând să îşi salveze colega de 38 de ani. Femeia trebuia să pună în rezervorul cu azot nişte polimeri pe care îi golea dintr-un sac. Într-o fracţiune de secundă aceasta a scăpat unul dintre saci în bazin şi a coborât pentru a-l scoate. Şi-a prins însă piciorul într-un fier de pe scară. Purta mască de gaze, dar fără butelie de oxigen.

Angajata de 38 de ani care a supravieţuit accidentului de la Rafinăria Petromidia este în continuare în stare gravă. Aceasta ar fi intrat în bazin fără să aibă echipament de protecţie corespunzător. Tânăra lucrează la Petromidia de 10 ani şi îşi creşte singură cei doi copii.

Filmul accidentului mortal de la Petromidia

Era ora 17:15 când un angajat al Rompetrol Rafinare a sunat la 112 şi a anunţat că doi muncitori au căzut într-un bazin plin de azot. A urmat o mobilizare impresionantă de forţe şi o operaţiune contra-cronometru pentru salvarea victimelor.

Bărbatul de 55 de ani şi femeia de 37 de ani lucrau la prepararea stabilizatorului pentru producția de granule de polimeri, a anunţat compania. Accidentul s-a produs în cadrul unei manevre uzuale de lucru, la instalaţia de polipropilenă. Astfel că acolo a fost trimis inclusiv un echipaj CBRN. Cei doi muncitori au fost scoşi din bazinul plin de azon, adânc de 15 metri, la scurtă vreme după ce apelul a fost dat la poliţie, ambii în stare inconştientă.

Primele informaţii arată că cei doi muncitori aveau echipament de protecţie. Nu este primul accident grav de muncă produs la Petromidia. În iulie 2021, o explozie puternică urmată de incendiu a ucis un bărbat, alte câteva persoane fiind rănite grav.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Tăticule, fără tine suntem terminaţi". Nicolae, angajatul de la Petromidia căzut în bazinul cu azot, a fost înmormântat. Sicriul, înconjurat de coroane