Antena Meniu Search
x

Taxi cu inscripţie rasistă pe străzile din Braşov. Ce pedeapsă a primit şoferul din partea superiorilor

O maşină cu inscrpţii rasiste, care oferea servicii de taximetrie a fost surprinsă în traficul din Braşov. Autoturismul a fost fotografiat, apoi imaginile urcate pe internet şi în scurt timp reprezentanţii companiei l-au pedepsit aspru pe şoferul în cauză.

de Redactia Observator

la 01.08.2022, 22:30

Pe partea din spate a autoturismului a fost inscripţionat un mesaj rasist, scris incorect gramatical în limba engleză. Mai exact, deasupra indicativului pe care il avea taxiul era afişat textul „No Gypsis in this taxi” (Fără romi în acest taxi). 

O femeie a fotografiat maşina şi a postat imaginile pe reţelele de socializare, acolo unde comentariile nu au întârziat să apară.

Superiorii bărbatului care se afla la volanul maşinii nu au fost îngăduitori în ceea ce priveşte decizia de a afişa mesajul respectiv, astfel că după ce a fost obligat să scoată respectiva inscripţie, şoferul de taxi a aflat că timp de o lună nu a va mai primi nicio cursă din partea companiei pentru care era angajat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Taxi cu inscripţie rasistă pe străzile din Braşov. Ce pedeapsă a primit şoferul din partea superiorilor