Antena Meniu Search
x

Un taximetrist din Bârlad, tratat la Psihiatrie, după ce a fost ameninţat cu pistolul la cap, în trafic

Un taximetrist din Bârlad a ajuns sfie tratat la Psihiatrie, după ce a fost ameninţat cu pistolul la cap, în trafic. Bărbatul a fost găsit pe poliţişti în maşină, înţepenit de frică, în stare de şoc.

Un taximetrist din Bârlad a ajuns sfie tratat la Psihiatrie, după ce a fost ameninţat cu pistolul la cap, în trafic. Bărbatul a fost găsit pe poliţişti în maşină, înţepenit de frică, în stare de şoc.

Un taximetrist din Bârlad în vârstă de 38 de ani a trăit momente de coşmar şi a văzut moartea cu ochii, chiar în noaptea de Revelion! Ion Ciobanu a fost blocat în trafic, când mergea la Vinderei, de către Alin Ibănescu, fiul pădurarului din Băceşti, care i-a pus pistolul la cap şi l-a ameninţat cu moartea, scrie Vremea Nouă

Pe drumul dintre Bârlad şi Videreni taximetristul a fost urmărit de două maşini în care se aflau mai mulţi indivizi beţi, care aveau asupra lor şi un pistol. Indivizii au reuşit să blocheze maşina taximetristului, i-au pus omului pistolul la tâmplă şi l-au ameninţat cu toporul şi cu bâtele. 

Taximetristul, Ion Ciobanu, a scăpat cu greu din mâna agresorilor, cu ajutorul poliţiei, şi a fost nevoie de intervenţia Ambulanţei, pentru că acesta a intrat în stare de şoc. A ajuns la spitalul din Bârlad, unde a fost consultat la sectia psihiatrie, fiind şi acum sub tratament. 

Pe acelaşi subiect

"Cel cu cioc, Alin Ibănescu a scos pistolul şi mi l-a pus la tâmplă, altul agita un topor şi striga că mă taie şi alţi patru aveau şi ei nişte bâte. Am început să tremur, nu mai puteam să vorbesc. Îmi suna telefonul, mi-a luat Alin Ibănescu telefonul din mână şi îi spunea cumnatului meu la telefon că "îl omor acum pe cumnatul tău, gata am pistolul la capul lui", iar ăla cu toporul striga că mă face bucăti acuma. Nu mai ştiu ce s-a întâmplat, nu ştiu cum de Dumnezeu a lăsat să mai trăiesc, că m-au abandonat acolo şi au fugit. Probabil văzuseră luminile maşinilor de poliţie care au fost trimise spre mine de soţia mea.", a povestit Ion Ciobanu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Poliţia a fost sesizatã la orele 2:54 pe 1 ianuarie, prin 112, când a sunat o femeie şi a anunţat că soţul ei este ameninţat cu pistolul. Poliţiştii au ajuns la faţa locului, au găsit un taximetrist în stare de şoc, a fost chemată Ambulanţa şi a fost trimis la spital. S-a făcut plângere prealabilă, iar acum se fac cercetări în dosarul penal deschis pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.", a precizat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un taximetrist din Bârlad, tratat la Psihiatrie, după ce a fost ameninţat cu pistolul la cap, în trafic