Antena Meniu Search
x

Video Taximetriştii au ieşit iar la protest, în centrul Capitalei, şi ameninţă cu greva foamei. Ce le reproşează firmelor de ridesharing

Protestul taximetriştilor. Cei care au avut nevoie astăzi de un taxi, cu greu l-au putut găsi în Capitală. Mii de şoferi, cu tot cu maşini, protestează şi la această oră în Piaţa Constituţiei, nemulţumiţi de Ordonanţa de Urgenţă dată de Guvern, prin care s-au schimbat regulile pentru firmele de ridesharing. Taximetriştii ameninţă cu greva foamei şi cu protestele în stradă până ce autorităţile vor bifa toate cerinţele lor.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 13.03.2024, 14:01

Vezi și

"Sunt aproape 4.000 de taxiuri aici, în parcarea din faţa Parlamentului. Îşi strigă în continuare nemulţumirile şi acuză pe transportatorii alternativi de concurenţă neloială", transmite Cosmina Balint, reporter Observator.

Taximetriştii protestează din nou

"Zilele trecute, în urma protestelor, a fost propusă o Ordonanţă de Urgenţă care se află în dezbatere publică şi în care sunt o serie de reglementări. Printre acestea, se numără şi ca şoferii de transport alternativ să nu mai poată face ridesharing decât cu maşina personală şi doar în judeţele unde au autoturismul înmatriculat", adaugă Cosmina Balint, reporter Observator.

"Pe lângă acestea, taximetriştii vor ca fiecare şofer de transport alternativ să aibă o casă de marcat în maşină şi să fiscalizeze la ANAF fiecare încasare. Aşadar, vor rămâne aici, în stradă, iar reprezentanţii taximetriştilor spun că protestele vor continua până când li se vor îndeplini toate cererile", mai spune Cosmina Balint, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Taximetriştii au ieşit iar la protest, în centrul Capitalei, şi ameninţă cu greva foamei. Ce le reproşează firmelor de ridesharing