Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Taximetru făcut praf de un camion, pe Centura Brașovului. Un copil a fost transportat de urgenţă la spital

Imagini teribile, în această dimineaţă, pe centura municipiului Braşov, după un accident în lanţ. Un copil a fost transportat de urgenţă la spital, în urma coliziunii. Traficul rutier în zonă se desfăşoară alternativ, la faţa locului fiind direcţionate echipaje ale poliţiei care efectuează cercetări.

de Redactia Observator

la 26.07.2024 , 12:02

Patru persoane, între care doi minori, au fost implicate, vineri dimineaţă, într-un accident care s-a produs pe centura ocolitoare a municipiului Braşov, traficul desfăşurându-se, în zonă, temporar, alternativ pe o singură bandă de mers. Conform ISU Braşov, în accident au fost implicaţi doi adulţi şi doi minori, după evaluarea medicală la faţa locului, unul dintre copii fiind transportat la spital pentru îngrijiri suplimentare şi investigaţii de specialitate.

"În jurul orei 9.30 am fost solicitați să intervenim la un accident rutier, produs pe Centura Brașovului. În accident au fost implicate un autoturism și un autocamion. La fața locului au fost direcționate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD cu medic și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean. În accident au fost implicate 4 persoane, dintre care 2 adulți și 2 minori. Acestea sunt evaluate la fața locului de către personalul medical. Unul dintre cei 2 minori implicați este transportat spre Spitalul de Pediatrie pentru îngrijiri suplimentare și investigații medicale", au transmis reprezentanţii ISU Braşov.

Accident pe Centura Braşovului. Un copil a ajuns la spital

Vezi și

Potrivit IPJ Braşov, în accident au fost implicate trei autovehicule, care au intrat în coliziune.

"La acest moment, pe centura municipiului Brașov,  traficul rutier se desfășoară în mod alternativ, ca urmare a producerii unui accident de circulație. În accident au fost implicate trei autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea, două persoane beneficiază de îngrijiri medicale. La locul incidentului sunt directionate echipaje ale poliției, acestea urmând a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul. Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă", informează poliţiştii braşoveni.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Taximetru făcut praf de un camion, pe Centura Brașovului. Un copil a fost transportat de urgenţă la spital