Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Te iubim şi te voi iubi, dragă tati". Mesajul tulburător postat de soţia lui Ştefan, tânărul de 26 de ani lovit de tren la Iaşi. Doi copii au rămas orfani de tată

Era tată a doi copii, avea o soţie care îl iubea, dar toate acestea nu au fost suficiente pentru a-l întoarce din drumul morţii pe Ştefan.

de Monica Palade

la 09.07.2024 , 13:15

Tânărul de 26 de ani a ales să se sinucidă, aruncându-se în faţa trenului. Deşi apropiaţii spun că în ultima vreme era abătut, nimeni nu ştie ce l-ar fi împins spre gestul fatal.

Un ultim rămas bun

Soţia lui a postat un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook. Un ultim rămas bun pentru cel alături de care a trăit cele mai frumoase momente şi care a făcut-o mamă de două ori. „Dumnezeu să te aibă în pază, ai lăsat un gol imens în sufletele noastre. Te iubim și te voi iubi, dragă tati/soț”.

Articolul continuă după reclamă

Şi apropiaţii au transmis mesaje de condoleanţe la aflarea cumplitei veşti. „Condoleanțe şi multă putere să treceți peste această pierdere imensă. El mereu va fi alături de voi, iar tu draga mea să fii tare pentru băieți! De azi le ești și mamă, și tată”. „Sincere condoleanţe!!! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui. A plecat prea de tânăr în lumea fără de dor, lăsând în urmă o soţie şi doi îngeraşi, o mamă şi un tată, un frate, care mereu îl vor aştepta să deschidă poarta casei. Drum lin şi odihnă veşnică, Duţă”. „Dumnezeu să te odihnească în pace”, „Dumnezeu să te ierte, copile”, „Drum lin Duță … nu te vom uita niciodată”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Ce spun poliţiştii

La data de 07 Iulie a.c., în jurul orei 00:10, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au fost sesizați despre faptul că un tren care circula pe direcția Chișinău-București a accidentat o persoană. La fața locului, a fost identificată victima, un tânăr de 26 de ani, din județul Iași. Din nefericire, în urma impactului, persoana a decedat. Conducătorul locomotivei a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021. ...

Întrebarea zilei
Vi se pare mai eficient să vindeţi haine din garderoba personală online, pe grupuri sau diverse aplicaţii?
Observator » Evenimente » "Te iubim şi te voi iubi, dragă tati". Mesajul tulburător postat de soţia lui Ştefan, tânărul de 26 de ani lovit de tren la Iaşi. Doi copii au rămas orfani de tată