Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ţeavă de gaze în mijlocul drumului, la Câmpulung Moldovenesc. Trei maşini au agăţat-o doar în ultimele zile

Pericol de explozie pe o stradă din Câmpulung Moldovenesc. O ţeavă de gaze care ajunge până în şosea a fost deja agăţată de trei maşini, doar în ultimele zile. Lucrările de asfaltare a drumului au lăsat-o expusă, iar proprietara a încercat în zadar să ajungă la autorităţi pentru o soluţie. 

de Angela Bertea

la 26.10.2024 , 14:40

Autorităţile locale spun că în perioada următoare, în aproximativ două săptămâni, situaţia se va rezolva. Şi asta pentru că ţeava de gaz va fi semnalizată corespunzător.

Lucrările sunt pe final, iar de acum urmează să fie trasat marcajul rutier, care va delimita exact spaţiul dintre ţeavă şi carosabil. Mai mult, potrivit Primăriei din Câmpulung Moldovenesc, ţeava va fi protejată cu un sistem de siguranţă, pentru a nu putea fi agăţată de maşini. 

Ţeava a fost semnalizată cu jaloane

Vezi și

Autortităţile spun că ţeava era în locul respectiv de câţiva ani, însă era pe spaţiul verde. Acum, odată cu asfaltarea, practic, a ajuns pe şosea. Localnicii spun că şi înainte ţeava era un pericol. 

Cei care locuiesc pe strada respectivă se tem că s-ar putea oricând o tragedie. În plus, spun că, odată cu venirea iernii, maşinile ar putea derapa şi astfel ar putea agăţa ţeava de gaz.

Acum, ţeava este semnalizată cu jaloane şi bandă.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile prezidenţiale?
Observator » Evenimente » Ţeavă de gaze în mijlocul drumului, la Câmpulung Moldovenesc. Trei maşini au agăţat-o doar în ultimele zile