Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tentativă de fraudă la un concurs organizat de Jandarmerie. Trei candidaţi au fost eliminaţi din examen

Trei candidați la concursurile de ocupare prin încadrare directă a 915 funcții de subofițer din Jandarmeria Română au fost prinși având la ei sisteme de comunicare la distanță. Aceștia au fost eliminați din examen.

de Redactia Observator

la 17.09.2024 , 11:44

- Shutterstock

Potrivit Jandarmeriei Române, înaintea începerii probelor de examen, la momentul accesului, în trei dintre instituțiile organizatoare, IJJ Călărași, IJJ Argeș și IJJ Sălaj, au fost descoperite asupra a trei candidați dispozitive pentru comunicarea la distanță, pe care intenționau să le folosească în timpul probei de concurs.

„Jandarmii care asigurau accesul au observat asupra unui bărbat mai multe fire ieșind din cămașă. La momentul controlului acesta purta două tricouri, o cămașă și geacă, care ascundeau tehnica folosită. De asemenea, un alt bărbat avea un dispozitiv de copiat lipit cu bandă adezivă, iar cel de-al treilea bărbat avea instalat o cameră care semăna cu nasturele cămășii”, transmit jandarmii.

Cei trei candidați au fost eliminați din examen.

Articolul continuă după reclamă

Conform Jandarmeriei, posturile care nu au fost ocupate vor fi reluate în următoarea perioadă, printr-o nouă procedură de examen.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Tentativă de fraudă la un concurs organizat de Jandarmerie. Trei candidaţi au fost eliminaţi din examen