Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tentativă de răpire în faţa unei şcoli! O fetiţă de 9 ani a primit bani de la un necunoscut pentru a urca în maşina lui!

Tentativă de răpire în faţa unei şcoli din Bacău! O fetiţă de 9 ani a fost acostată de un bărbat care i-a oferit bani pentru a urca în maşina lui.

de Redactia Observator

la 13.10.2017 , 13:19

O fetiţă de 9 ani a primit bani de la un necunoscut pentru a urca în maşina lui!

Tentativă de răpire în faţa unei şcoli din Bacău! O fetiţă de 9 ani a fost acostată de un bărbat care i-a oferit bani pentru a urca în maşina lui.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 08.00, în zona Cercului Militar din Bacău, acolo unde fetiţa de clasa a III-a a fost lăsată de mama sa pentru a merge la şcoala din apropiere.

Un bărbat care stătea lângă o maşină cu numere de Argeş a acostat-o pe copilă şi iniţial i-a cerut indicaţii cu privire la autogară, după care i-a oferit bani ca să urce în maşina lui şi să meargă la Bucureşti.

Articolul continuă după reclamă

Din fericire, fetiţa a refuzat şi apoi a fugit către şcoală ţipând. Drept urmare, răpitorul s-a urcat în maşină şi a fugit.

"Au fost înștiințate organele statului. Copilul este acum în siguranță, a fost foarte bine instruit de părinți și a refuzat să urce în mașină. Este îngrijorător ceea ce s-a întâmplat, vom lua și noi măsuri", a declarat Florin Lazăr, inspectorul general școlar, pentru Ziarul de Bacău.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Tentativă de răpire în faţa unei şcoli! O fetiţă de 9 ani a primit bani de la un necunoscut pentru a urca în maşina lui!